Οι πρεμιέρες στον ΑΝΤ1 δεν σταματούν!

ΑΝΤ1

Τέσσερα διαφορετικά προγράμματα έρχονται στις οθόνες μας!

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019 συνεχίζει με τέσσερις δυνατές πρεμιέρες! Από αυτή τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, τέσσερα διαφορετικά προγράμματα έρχονται στις οθόνες μας: «Πέτα τη Φριτέζα», «Έγκλημα και Πάθος», «Beat Buzzer» και «Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό».

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, αμέσως μετά τη σειρά κοινωνικού μυστηρίου «Η Επιστροφή», έρχεται η πολυαναμενόμενη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη Φριτέζα» με τους Γιάννη Μπέζο, Φάνη Μουρατίδη και ένα δυναμικό καστ καταξιωμένων και νέων ηθοποιών.

O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος σεφ του οποίου οι συνταγές υπακούουν ευλαβικά στις επιταγές της υψηλής γαστρονομίας και όχι στην παράδοση. Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) είναι ένας ταπεινός ιδιοκτήτης ταβέρνας που ορκίζεται στη δύναμη της… φριτέζας.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικοί μάγειρες με το ίδιο, όμως, μεράκι για το φαγητό και τις γεύσεις ετοιμάζονται να σερβίρουν την πιο νόστιμη συνταγή… εκείνη της ευτυχίας! Οι συγκρούσεις τους, όμως, θα είναι μεγάλες και κάθε επεισόδιο συναρπαστικά απολαυστικό! Άλλωστε ποιος είπε ότι είναι εύκολη η προσαρμογή από τα sous vide στις φριτέζες και τις γάστρες;

Αμέσως μετά την κωμική σειρά  «Πέτα τη Φριτέζα», και κάθε Δευτέρα  στις 23:00, έρχεται η νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, «Έγκλημα και Πάθος», που δραματοποιεί, σε αυτοτελή επεισόδια, εγκλήματα που συγκλονίζουν. Με οξυδερκή κινηματογραφική ματιά, ο Δημήτρης Αρβανίτης «παντρεύει» ευρηματικά τη μυθοπλασία με τη ντοκιμαντερίστικη αφήγηση και καταφέρνει να διεισδύσει στο μυαλό του δολοφόνου αλλά και στην ψυχολογία του υποψήφιου θύματός του.

Σε κάθε επεισόδιο της νέας αστυνομικής σειράς «Έγκλημα και Πάθος» ένας αφηγητής θα ξετυλίγει το νήμα κάθε ιστορίας μέχρι το τέλος. Έγκυροι και έγκριτοι σχολιαστές και αναλυτές θα φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία κάθε εγκλήματος «ακτινογραφώντας» τον δράστη, τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα στις τελευταίες εφιαλτικές στιγμές του θύματος. Σπουδαίοι και καταξιωμένοι αλλά και νέοι ηθοποιοί συνθέτουν το καστ της νέας αστυνομικής σειράς σε ύφος δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ, «Έγκλημα και Πάθος» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 23:00 στον ΑΝΤ1!

Την Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου στις 23:00, σειρά έχει ο Γιώργος Μαυρίδης και το νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, Beat Buzzer!

Ο Γιώργος Μαυρίδης και 4 διαφορετικοί φίλοι δικοί του αλλά και των τηλεθεατών στριμώχνονται σε ένα αμάξι και αρχίζουν τις βόλτες μετά μουσικής.  Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι τέσσερις συνεπιβάτες θα πρέπει να απαντούν ποιος είναι ο τραγουδιστής, η τραγουδίστρια ή το συγκρότημα που ακούγεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από τις σωστές τους απαντήσεις θα διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα που χρήζουν υποστήριξης.

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, έρχεται στις 22:00 η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Κάνε Γονείς να δεις Καλό» με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένη Καστάνη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Αλέκα (Ελένη Καστάνη) και ο Κώστας Καραμαγκιώλης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) αποφασίζουν μετά από 35 χρόνια γάμου να χωρίσουν και να μετακομίσουν μαζί με τα ενήλικα παιδιά τους.  Πώς ο γιος (Κωνσταντίνος Μπιμπής) θα επιβιώσει με την υπερπροστατευτική μητέρα του, τη μόνη γυναίκα που δεν μπορεί να χωρίσει; Και, πώς η κόρη (Ευγενία Παναγοπούλου) θα καταφέρει να σηκώσει τα βάρη της δικής της οικογένειας ενώ, είναι φορτωμένη με τον γκαφατζή πατέρα της;

Δύο συγκατοικήσεις για γερά νεύρα κλείνουν το μάτι σε κάθε ελληνικό παράδοξο, με ισχυρές δόσεις χιούμορ. Πολλές συγκρούσεις, έντονοι καβγάδες και ήρωες βγαλμένοι από τη δική μας ελληνική οικογένεια.

«Είμαστε Ένα» και συνεχίζουμε μαζί το τηλεοπτικό ταξίδι του ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2018 – 2019!