Οι παίκτες του Botrinis Project μας συστήνονται στο zappit

Διαβάστε: τι είπαν οι παίκτες για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Δείτε φωτογραφίες απο τα γυρίσματα στο καινούργιο εστιατόριο.

Τα παιδιά που ξεχώρισαν στα μάτια του Έκτορα Μποτρίνι και κατάφεραν να συμμετέχουν στο Project, οι νέοι εκκολαπτόμενοι σεφ μας μίλησαν για τη ζωή στο παιχνίδι, τον «δασκαλο» και τα όνειρα τους! 

Πίστη : «Αισθάνομαι τυχερή! Ήταν όνειρο ζωής για μένα η μαγειρική! Ο κ.Έκτορας είναι «ψυχούλα», πολύ καλός άνθρωπος».

Κατερίνα: » Είμαι χαρούμενη! Θα ήμουν αχάριστη, αν έλεγα το αντίθετο! Θέλω να φτάσω τελικό. Ο Χρήστος είναι απο τα άτομα που έχουμε έρθει πιο κοντά. Με βοηθάει όπως και εγώ εκείνον».

Στάυρος: » Ήταν όνειρο ζωής η μαγειρική για εμένα! Και πριν 9 χρόνια προσπάθησα να πάω σε κάποια σχολή, αλλά οικονομικά δεν τα κατάφερα. Ο κ.Έκτορας μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία!»

Σταμάτης: «Μετακόμισα απο την Κρήτη για αυτό τον λόγο, αλλά άξιζε τον κόπο! Όσο για την αρνητική κριτική που μου ασκείται για τον χαρακτήρα μου έχω να πω… » Δεν είμαι κακός, απλά έτσι είμαι εγώ!»

Δημήτρης: «Είναι μια φοβερή εμπειρία αυτό που ζώ! το ήθελα πάντα! Η γνωριμία μου με τον κ. Έκτορα είναι μοναδική, είναι αυθόρμητος και αυθεντικός!»

Χρήστος:» Είμαι ενθουσιασμένος! Ξεκίνησα απο το μηδέν, ήμουν ο χειρότερος απο όλους και τώρα τα πάω καλά! Ο κ. Έκτορας φέρεται σε όλους το ίδιο. Είναι ένας star της εποχής που διανύουμε. Τέλος, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ηθοποιός!»

Αρτέμης: » Δεν με πειράζει να βοηθάω στην λάντζα, γιατί για μένα ήταν όνειρο ζωής η μαγειρική και θα κάνω ότι χρειαστεί για να μείνω στο εστιατόριο. Με έχει βοηθήσει πολύ ο κ. Έκτορας, μου δίνει δύναμη να συνεχίζω. «

Αγγελική: » Οι καθηγητές πρέπει να είναι αυστηροί μαζί μας, γιατί έτσι θα μάθουμε. Παρ' όλο που δεν το περίμενα να μπώ στο παιχνίδι, νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή!»

Ο καθηγητής Παύλος Μυλωνάς: «Είμαι αυστηρός μόνο εκεί που πρέπει. Πιστεύω ότι έιμαι μεταδοτικός, γιατί έχω πάρει πολύ αγάπη απο τους μαθητές μου! Δεν κάνω διακρίσεις ανάμεσα σε κορίτσια και αγόρια, στην κουζίνα είναι όλοι ίσοι. Τον Έκτορα τον ήξερα και πρίν συνεργαστούμε. Είναι πολύ άξιος και έχει προσφέρει πολλά στον κλάδο μας. Τα παιδιά είναι τυχερά!»

Ρεπορτάζ: Μαργαρίτα Ξένου

Διαβάστε επίσης: Ε. Μποτρίνι: »Το παιχνίδ δεν είναι στημένο!»