Οι νικητές της μουσικής βραδιάς MTV EMA 2011 και ο γυμνός εισβολέας!

Δείτε φωτογραφίες από τα μουσικά βραβεία

Όπως ήταν φυσικό η η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση τόσο με την εμφάνισή της όσο και με το ότι έφυγε από το Belfast φορτωμένη με τέσσερα βραβεία (Best Female, Best Song, Best Video και Biggest Fan).

Δείτε την εμφάνισή της:

Δεν ήταν όμως η μόνη που κέρδισε πολλά βραβεία. Οι τακτικοί επισκέπτες των EMA, 30 Seconds To Mars έλαβαν το πρώτο βραβείο της βραδιάς από το red carpet pre-show στην κατηγορία «Best Alternative» και τιμήθηκαν ξανά με το «Best World Stage».

Ο Justin Bieber κέρδισε το «Best Male» και το «Best Pop».

Ενώ ο Bruno Mars τα βραβεία «Best Push» και «Best New».

Ο Eminem εμπλούτισε την συλλογή των βραβείων του κερδίζοντας ξανά στην κατηγορία  »Best Hip Hop» ενώ η Katy Perry έφυγε με το «Best Live».

Το «Best Rock» βραβείο πήγε στους Linkin Park και η κορεάτικη μπάντα Big Bang απέδειξε ότι μπορούν να ροκάρουν σε όλη την υφήλιο, κερδίζοντας το πρωτοποριακό βραβείο της κατηγορίας «Worldwide Act».

Στο αποκορύφωμα της βραδιάς των βραβείων οι Queen έκλεψαν την παράσταση κερδίζοντας το «Global Icon» Award» πριν από ηλεκτρική performance που περιλάμβανε τον Adam Lambert στα φωνητικά!

Τις εντυπώσεις όμως κέρδισε και ένας ολόγυμνος θαυμαστής από το κοινό που ανέβηκε στην σκηνή και σόκαρε της cheerleader των Heroes Hayden Panettiere αλλά και το κοινό που τα είδε όλα!

Δείτε την εισβολή του… (Προσοχή περιέχονται ακατάλληλες σκηνές)

Η Lena, ο David Hasselholf και η Jessie J στα βραβεία.

Οι Red Hot Chilli Peppers εμηνεύουν το The Adventures Of Rain Dance Maggie: