Γι’ αυτό αποχώρησε ο Βασίλης Καλλίδης από την Φαίη Σκορδά

Βασίλης Καλλίδης

Η αποκάλυψη που έκανε ο Βασίλης Καλλίδης: "Δυστυχώς με ένα κανάλι που έχουμε σχεδόν συμφωνήσει, δεν υπογράψαμε επειδή δεν...".

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Καλλίδης ο οποίος μίλησε για τις τηλεοπτικές του εμπειρίες αλλά και για τους λόγους που αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά.

Ο ίδιος ανέφερε: «Με την Φαίη έκλεισε ο κύκλος και τα συζητήσαμε όλα. Δεν το έμαθε στην τελευταία εκπομπή, είμαι πάρα πολύ τυπικός σε αυτά και προσέχω. Είχαμε πει ότι θέλω να φύγω γιατί κουράστηκα. Έχω τρία μαγαζιά, ανοίγω ένα e-shop, γράφω βιβλία και κάνω πολλά πράγματα μαζί. Εμένα ένα project πριν τελειώσει το ‘χω βαρεθεί κι έχω ξεκινήσει άλλο.»

«Ξέρεις γιατί έφυγα από την Φαίη; Έφυγα γιατί πνίγομαι. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν τα ταξίδια τόσο πολύ που δεν με ενδιαφέρει».

«Μίλησα με όλους εκτός από ένα κανάλι, όλοι με καλοδέχτηκαν και μου έκαναν καλές προσφορές. Σε όλους είπα ότι δεν θέλω να κάνω πρωινό, θέλω να κάνω την ταξιδιωτική εκπομπή που ταξιδεύω σε όλον τον κόσμο. Όλοι μου είπαν ειλικρινά ναι αλλά δυστυχώς με ένα κανάλι που έχουμε σχεδόν συμφωνήσει, δεν υπογράψαμε επειδή δεν μπορεί να γίνει το project.