Οι κριτές του Next Top Model στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση

Next Top Model

Αυτή είναι η τετράδα που θα κρίνει τα κορίτσια της μόδας την επόμενη σεζόν...

Η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης είναι οι τέσσερις κριτές του Next Top Model και το πρωί της Πέμπτης πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση Στη φωλιά των Κου Κου. Η τετράδα συνομίλησε με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για το πρότζεκτ που έρχεται στο Star το ερχόμενο φθινόπωρο.

[dfp_ads id=236982]

«Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα στη μόδα. Υπάρχει αυτή η digital φιλοσοφία και για τα κορίτσια το θέμα είναι η προσωπικότητα, πόσο καλή παρουσία έχεις μπροστά στην κάμερα και φωτογένεια. Βλέπουμε πολύ συχνά κορίτσια που δεν είναι απαραίτητα οι πιο όμορφες και όμως κάνουν μεγαλύτερη καριέρα από άλλες» είπε η Βίκυ Καγιά.

«Έχω φτάσει στη Νέα Υόρκη βάσει προσωπικότητας και όχι βάσει εμφάνισης. Στην Ελλάδα πολλά κορίτσια έχουν τα standards αλλά δεν τα εκμεταλλεύονται γιατί δεν πιστεύουν στην προσωπικότητά τους και δεν την χρησιμοποιούν», συμπλήρωσε από την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε ότι: «Με ενδιαφέρει να βρούμε ανθρώπους που να είναι χαλαροί μπροστά στον φακό. Όσο πιο χαλαρός είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο σωστά βγαίνει».

Ο Άγγελος Μπράτης δήλωσε πως: «Η μόδα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας και δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω. Ανταποκρίνεται σε πελάτες που πλέον έχουν αλλάξει. Η ελληνική version του Next Top Model θέλουμε να σπάσει μερικά ταμπού».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…