Οι ημιτελικοί του Copa Del Rey ζωντανά στο Open

Copa Del Rey

Δύο μεγάλοι αγώνες την Τετάρτη 4 Μαρτίου και την Πέμπτη 5 Μαρτίου.

Οι αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά από το ΟPEN! Έχοντας πετάξει εκτός διοργάνωσης τους δύο γίγαντες του ισπανικού ποδοσφαίρου, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπιλμπάο και η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχουν προβάδισμα ενός γκολ από τα πρώτα παιχνίδια και ήδη ονειρεύονται να δώσουν ραντεβού στη Σεβίλλη για τον τελικό του Copa Del Rey. Ομως οι δύο μεγάλες φετινές εκπλήξεις, Γρανάδα και Μιραντές, έχουν αποδείξει πως είναι σκληρά καρύδια και είναι πανέτοιμες να παλέψουν με ό,τι διαθέτουν για την ανατροπή που θα τις φέρει στον τελικό.

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στις 22:00 σε απευθείας σύνδεση με το δημοτικό γήπεδο της Αντούβα, ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Γρηγόρης Ποζιός θα περιγράψουν τη ρεβάνς της απίστευτης Μιραντές, που για να φτάσει ως τον ημιτελικό έχει αποκλείσει κατά σειρά τρεις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας – Θέλτα, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ – κόντρα στο φαβορί, Ρεάλ Σοσιεδάδ, που έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη με 2-1 στο Ανοέτα.

Και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 στις 22.00, σε ζωντανή σύνδεση με το Νουέβο Λος Κάρμενες της Ανδαλουσίας, ο Γιώργος Τσαντάκης και ο Μιχάλης Τσίγκρης θα περιγράψουν την προσπάθεια της μαχητικής Γρανάδα του Ρομπέρτο Σολδάδο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην ιστορική Μπιλμπάο, που θέλει να φτάσει στον τελικό για 38η φορά στην ιστορία της αλλά και να κατακτήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά από το μακρινό 1984.