Οι εξωγήινοι του ANNITAgr προκάλεσαν αναστάτωση στους τηλεθεατές

Χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο του ALPHA μετά την προβολή της εκπομπής...

Τελικά υπάρχουν ή όχι εξωγήινοι; Είμαστε ολομόναχοι στο σύμπαν ή έχουμε και παρέα; Είναι μερικά από τα ερώτημα που δίχασαν τους τηλεθεατές της εκπομπής «ΑΝΝΙΤΑgr» την Κυριακή 2 Νοεμβρίου.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που επικοινώνησαν με την εκπομπή και ισχυρίζονται ότι έχουν δει στον ουρανό παράξενα αντικείμενα. Συγκεκριμένα, το τηλεφωνικό κέντρο του ALPHA δέχθηκε περισσότερες από 150 κλήσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής και περίπου 90 δηλώσεις συμμετοχής. Βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα τηλεθεατές με μαρτυρίες ότι έχουν έρθει σε απόσταση αναπνοής με εξωγήινους και ότι έχουν δει ιπτάμενους δίσκους να πετάνε πάνω από τα κεφάλια τους.

Επίσης, δεκάδες βίντεο εστάλησαν στο email της εκπομπής με οπτικό υλικό τηλεθεατών που ισχυρίζονται ότι έχουν δει UFO. Προσωπικές μαρτυρίες, φωτογραφικό υλικό και λεπτομερέστατες περιγραφές που προβληματίζουν. Υπήρξαν φυσικά και αντιδράσεις από κάποιους οι οποίοι σκεπτόμενοι ορθολογιστικά, προσπάθησαν να εξηγήσουν το φαινόμενο βασιζόμενοι στη λογική.

Η διάσταση που έχει πάρει το θέμα, αλλά και οι διαφορετικές απόψεις σχετικά με το αν υπάρχει τελικά εξωγήινη ζωή είναι ο λόγος που το «ΑΝΝΙΤΑgr» θα ασχοληθεί με τα ανεξήγητα φαινόμενα και το ερχόμενο Σάββατο.