Οι εμφανίσεις των πρωταγωνιστών του Greek Idol

Ραλού Κυριακοπούλου

H πρώτη εμφάνιση με το πουά φόρεμα μου άρεσε πολύ! Ήταν girly, χαρούμενη και απόλυτα σύμφωνη με την ηλικία της.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8

Η δεύτερη εμφάνιση με τον Βαρδή ενώ είχε καλά στοιχεία δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε. Το φόρεμα ήταν ένα καταπληκτικό κόκκινο, αλλά δεν το βάζεις σε …καθιστό ντουέτο; Χάθηκε το μεγαλείο του. Δεν ανέμισε για να αναδειχτεί η χάρη του. Επίσης επισημάναμε μια υπερβολή ως προς τα χρυσά αξεσουάρ: και ζώνη και βραχιόλι και σκουλαρίκια μάλλον ήταν too much!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7

Η τρίτη εμφάνιση με το ασπρο-μάυρο φόρεμα πέφτει κάτω από την βάση. Και ντραπέ κουρτινάκι μπροστά και ζάρια στους ώμους και ένα νούμερο μικρότερο στους μοιρούς. Απογητευτικό αν σκεφτεί κανείς ότι με αυτή την εμφάνιση έμεινε μέχρι την ανακοίνωση του αποτελέσματος ..κρίμα για ένα τόσο όμορφο και λαμπερό κορίτσι.
 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4

Παναγιώτης Τσακαλάκος

Η πρώτη εμφάνιση με το λευκό πουκάμισο και το μαύρο παντελόνι μάλλον είναι λίγο ξεπερασμένη. Και φτάνει επιτέλους με αυτά τα σχέδια από στρας πάνω στα ρούχα, ειδικά τα ανδρικά .
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

Η δεύτερη εμφάνιση με το σακάκι με το λευκό πέτο δεν ήταν τόσο κακή αλλά αν το πουκάμισο ήταν κουμπωνένο και ίσως να φορούσε και ένα παπιγιόν Lanvin… Kατά τα αλλά θα λέγαμε ήταν η καλύτερη εμφάνιση, πολλή συμπαθητική.
ΒΑΘΜΟΛΟΛΓΙΑ 8

Η τρίτη εμφάνιση με το τζιν μας διχάζει. Από την μέση ήταν πολύ formal και από την μέση και κάτω πολύ ανεπίσημος . Επίσης καλό θα ήταν να αποφεύγουμε πια τα παντελόνια μέσα από μποτάκια .

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4