Οι εμφανίσεις – έκπληξη στο Dancing αυτής της Κυριακής!

Ποια επιστρέφει στη σκηνή του show και ποιος ετοιμάζεται να ...ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το χορό;

Το DANCING WITH THE STARS απέχει ελάχιστα πλέον από την τελική ευθεία. Για τους διαγωνιζόμενους δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, όλοι καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να καταπλήξουν κοινό και κριτές με τις χορογραφίες και τις επιδόσεις τους.

Το 12ο live φέρνει ακόμα μια φορά ξεχωριστές εκπλήξεις στους τηλεθεατές! Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη σκηνή του show, ως guest αυτή τη φορά, και μας χαρίζει ένα ξεχωριστό αργεντίνικο Tango. Αλλά και ο Τόνι Σφήνος, για πρώτη φορά στο DANCING WITH THE STARS, παρουσιάζει μια ballroom χορογραφία… έκπληξη!

Αυτή την Κυριακή έρχεται η πιο κρίσιμη αναμέτρηση για τους συμμετέχοντες. Όλοι οι παίκτες θα διαγωνιστούν στο Cha Cha Cha στην πρώτη τους χορογραφία. Στη συνέχεια, οι άντρες θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Jive και οι γυναίκες στο Foxtrot. Λάκης Γαβαλάς, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Κλέλια Πανταζή, Μαίρη Συνατσάκη, όλοι θέλουν να παραμείνουν στο show και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό. Ποιο ζευγάρι όμως θα καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας; Ποιο θα κερδίσει τις εντυπώσεις και ποιο θα είναι εκείνο που θα χορέψει για τελευταία φορά στη σκηνή του show;

Διαβάστε όλα τα νέα για το DWTS 4 εδώ!