“Οι δηλώσεις της Ζένιας Μπονάτσου ότι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άδειασε το σπίτι, είναι ψευδείς”

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Δείτε τι αποκάλυψε η δικηγόρος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου...

Για την κόντρα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου, που σχετίζεται με τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε, η δικηγόρος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου.

Η Ζένια Μπονάτσου στην ίδια εκπομπή έδωσε την δικιά της εκδοχή στα όσα συμβαίνουν, λέγοντας πως η Μαρία Ελένη πραγματοποίησε πώληση πραγμάτων που υπάρχουν στην υπάρχουσα κατοικία. Πράγμα που δεν ισχύει συμφώνα με την τηλεφωνική παρέμβαση της δικηγόρου της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, Φρόσω Κρητικού.

«Ήταν να παραδοθούν εχθές σε συνεννόηση με την δικηγόρο της κύριας Κουτουμάνου. Δεν έγινε! Σήμερα με έχει καλέσει κάποιος καινούργιος δικηγόρος της κύριας Κουτουμάνου για να παραδοθούν τα κλειδιά. Αυτή η υπόθεση, είναι υπόθεση 2 ετών, εμείς εδώ και 2 χρόνια προσπαθούμε να βρούμε μια συναινετική λύση και η κύρια Κουτουμάνου αρνείται πεισματικά να μας δώσει τα κλειδιά για ένα ακίνητο που ανήκει και στην κύρια Λυκουρέζου. Ως εκ τούτου αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη. Έχουμε δικαστική απόφαση την οποία αυτή τη στιγμή την παραβιάζει η κύρια Κουτουμάνου. Το σπίτι ανήκει και στην κύρια Λυκουρέζου. Οι δηλώσεις της Ζένιας Μπονάτσου ότι η πελάτισσα μου άδειασε το σπίτι, είναι ψευδείς. Εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιον λόγο αρνείται να έρθουν σε μία λύση», είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου.

Δείτε όσα είπε η δικηγόρος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!