Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”

Μεσάνυχτα

Σήμερα στις 00:00 στον Alpha.

Τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο παίχτης της ΑΕΚ, γιος του μεγάλου μπασκετμπολίστα Mπόμπαν Γιάνκοβιτς, εξηγεί πώς τον επηρέασε στην απόφαση του να ασχοληθεί με το μπάσκετ το φοβερό ατύχημα που είχε ο πατέρας του, το οποίο τον άφησε παράλυτο για όλη του τη ζωή.

Μιλάει για το περιστατικό και αποκαλύπτει πως ο ίδιος ενημερώθηκε για τον τρόπο που ο πατέρας του καθηλώθηκε σε αμαξίδιο από μία τηλεοπτική εκπομπή που έπαιξε το απόσπασμα,  όταν ήταν ήδη 12 ετών. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς αναφέρεται, επίσης, στις δυσκολίες που έχει η ζωή ενός αθλητή, αλλά και στη γυναίκα της ζωής του με την οποία απέκτησαν πριν λίγους μήνες το πρώτο τους παιδί.

Αμέσως μετά η Έλντα Πανοπούλου ανοίγει την καρδιά της στην Ελεονώρα Μελέτη  και μιλάει για όλα. Για τα όμορφα παιδικά χρόνια, τους γονείς της και το ιδιωτικό σχολείο που ίδρυσαν. Για τη γνωριμία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου που κατέληξε σε κουμπαριά. Για το γάμο της που ήξερε από την αρχή πως θα κατέληγε σε χωρισμό.

Συγκινείται όταν αναφέρεται στην απώλεια του πατέρα και της μητέρας της, θυμάται με ευγνωμοσύνη της συμβουλές που της  έδινε ο Κώστας Βουτσάς προκειμένου να την κρατάει προσγειωμένη στη γη, και απαντά στο σχολιασμό που έχει δεχτεί κατά καιρούς για τα παραπανήσια κιλά της.