Οι αντιδράσεις του Χόλιγουντ για την καταστροφή στην Ιαπωνία

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις του Χόλιγουντ

Το Χόλιγουντ εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός, αρκετοί μοιράζονται την ανυσυχία τους μέσω του twitter καθώς και το πως η καταστροφή επηρέασε και τους ίδιους.

Το καστ του «Twilight» το οποίο βρισκόταν στην πόλη Tofino που βρίσκεται στη δυτική ακτή του Vancouver, 5.000 μίλια από την Ιαπωνία για την παραγωγή του φιλμ «Breaking Dawn»,απομακρύνθηκε συμφωνα με τις οδηγίες των αρχών από την περιοχή Ανάμεσά τους φυσικά ήταν οι Kristen Stewart, Robert Pattinson και Taylor Lautner.

Ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel βρισκόταν σε ένα νησί της Ποληνυσίας και όταν έγραψε στο Twitter: » Εκκενώνουμε το νησί. Καλή τύχη να έχουμε» ενώ όταν ρωτήθηκε πόσο φοβήθηκε με κλίμακα το δέκα απάντησε: «Ένα γερό εφτάρι. Σε ένα νησί επίπεδο.»

Κι άλλοι σταρ έσπευσαν να πουν ένα λόγο συμπαράστασης για την πληγείσα Ιαπωνία:

Ο τραγουδιστής Justin Bieber: «προσευχηθείτε για την Ιαπωνία»

Ο παρουσιαστής του American Idol Ryan Seacrest: «Έχω κολλήσει στην τηλεόραση βλέποντας τον απίστευτο σεισμό στην Ιαπωνία. Προσεύχομαι για όσους έχουν πληγεί. Απίστευτο»

Η Paris Hilton: «Οι εικόνες των ειδήσεων μου ραγίζουν την καρδιά. Ανησυχώ για όλους στην Ιαπωνία. Η σκέψη μου είναι μαζί σου Ιαπωνία. Ο Θεός να σας έχει καλά. «

Η Kim Kardashian: «Μόλις έμαθα για τον τεράστιο σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία. Προσεύχομαι για όλους στην Ιαπωνία.»

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις του Χόλιγουντ: