Οι αγαπημένες σειρές του MEGA επιστρέφουν ξανά καθημερινά

Ευτυχισμένοι Μαζί

"Στο παρά πέντε" και "Ευτυχισμένοι μαζί" επιστρέφουν από σήμερα!

Από σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου, δυο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό όσο λίγες, επιστρέφουν στο MEGA.

«Στο Παρά Πέντε»

Η Ντάλια, ο Σπύρος, η Ζουμπουλία, η Αγγέλα, ο Φώτης, η Αμαλία, η γιαγιά Σοφία και η Θεοπούλα, μας δίνουν ραντεβού στις 18.20 καθημερινά με το χιούμορ τους, τις ατάκες τους, αλλά και τα μαθήματα ανθρωπιάς τους. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, δημιούργησε χαρακτήρες που κατάφεραν να πουν τα πιο σημαντικά πράγματα, κλέβοντας για πάντα τις καρδιές μας.

«Ευτυχισμένοι Μαζί»

Στις 21.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, η πιο αγαπημένη οικογένεια της ελληνικής τηλεόρασης, η οικογένεια Μαυροτσούκαλου του Γιάννη Μπέζου και της Κατερίνας Λέχου, θα μας χαρίζει ξανά απολαυστικές στιγμές γέλιου. Ο Διονύσης και η Ελένη με τον Μάρκο, τον Θανάση, τον Γιαννάκη, την Εύα και τη Φίφη είναι έτοιμοι να συντροφεύσουν τα βράδια μας και να παραμείνουμε «Ευτυχισμένοι Μαζί».

«Στο Παρά Πέντε» | ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιώργος Καπουτζίδης, Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Λάμπρη, Μιχάλης Μαρίνος, Ειρήνη Κουμαριανού, Έφη Παπαθεοδώρου, Ζέτα Μακρυπούλια, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής, Πατρίκιος Κωστής, Μελίνα Κυριακοπούλου, Ελένη Κρίτα.

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

#StoParaPente #MegaTV

«Ευτυχισμένοι μαζί»| ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κατερίνα Λέχου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Δάμπασης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Τάσος Γιαννόπουλος, Βιβή Κόκκα, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού, Κώστας Ιντζεγιάν και τα παιδιά Άρης Τσάπης, Σάββας Σαλίπας, Εύη Δαελή

Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

#EutixismenoiMazi #MegaTV