Οδυσσέας Σταμούλης: Οι δηλώσεις για την επιστροφή του στην τηλεόραση, λίγες μέρες πριν την τραγωδία

Οδυσσέας Σταμούλης

"Η τηλεόραση τώρα τελευταία με ξεαγάπησε ή αγάπησε άλλους", είχε αναφέρει στην κάμερα του ΟΡΕΝ ο γνωστός ηθοποιός.

Στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και τον ρεπόρτερ Ηλία Σκούλα είχε μιλήσει ο Οδυσσέας Σταμούλης, μία μόλις εβδομάδα πριν από την ανείπωτη τραγωδία με τον πνιγμό του 11χρονου γιου του στην Ικαρία.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ένας βλάκας και μισός», είχε αναφερθεί στη σχέση του με την τηλεόραση, αλλά και στις θεατρικές παραστάσεις που ανεβαίνουν στην Επίδαυρο.

«Έχω κάνει πάνω από 30 σειρές. Η τηλεόραση τώρα τελευταία με ξεαγάπησε ή αγάπησε άλλους. Δεν το βλέπω να με δείτε, όχι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Σταμούλης στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Τώρα πια τα πράγματα από ό,τι καταλαβαίνω γίνονται με μία λογική event. Αυτό δεν είναι σκοπός των έργων και των συγγραφέων. Αυτό που χάνεται είναι η ατμόσφαιρα που έχουν κάποιες παραστάσεις και κάποιοι ηθοποιοί.

Είμαι βέβαιος πως τα σημερινά παιδιά είναι καλύτερα από τότε, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στην ψυχή των πραγμάτων», είχε επισημάνει ο Οδυσσέας Σταμούλης για τις θεατρικές παραστάσεις που ανεβαίνουν κάθε χρόνο στην Επίδαυρο.