Οδυσσέας Σταμούλης: «Ήταν χυδαίο αυτό, ήταν σαν να έχει η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων»

Οδυσσέας Σταμούλης

«Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς», είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Οδυσσέας Σταμούλης. Ο ηθοποιός μίλησε και για την τραγωδία που βίωσε το περασμένο καλοκαίρι, όταν έφυγε από τη ζωή ο 11χρονος γιος του.

«Ήταν δική μου επιλογή να απουσιάζω από την τηλεόραση, δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στο λεξικό, δίπλα από τη λέξη “σπάταλος”, υπάρχει η φωτογραφία μου. Ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, με την έννοια ότι έχω πετύχει ως ηθοποιός, δεν μου αρέσει καθόλου η δημοσιότητα. Τα media μου έχουν φερθεί άγρια, με θυμώνει και με προσβάλει αυτό, αλλά το αντιμετωπίζω με το να απέχω», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είπε στη συνέχεια για τη μεγάλη τραγωδία που τον «χτύπησε»: «Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Αγγελούδια, παιδάκια χάνονται κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουν έναν πατέρα αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω γι’ αυτό, ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων.

Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς. Ήταν πολύ χυδαίο που ερχόντουσαν στο θέατρο, γιατί είναι αυτό που είπα πριν, ότι ήταν σαν να είχε η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από την απώλεια οποιουδήποτε ανθρώπου. Εγώ δεν μίλησα ποτέ και ούτε κάλεσα ποτέ κανέναν για να του πω για τον πόνο μου».