Οδυσσέας Σταμούλης για Κάτια Νικολαΐδου: «Είμαι συντετριμμένος, είναι απανωτά τα χτυπήματα»

Νικολαΐδου Σταμούλης

Όσα δήλωσε ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού στην εκπομπή Super Κατερίνα, τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του.

Η είδηση πως η Κάτια Νικολαΐδου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό χώρο, παρότι η ηθοποιός πάλευε τα τελευταία 20 χρόνια με τον καρκίνο.

Ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το γεγονός, το οποίο έρχεται τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του.

«Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια», δηλώνει ο ηθοποιός.

«Ήμουν συντετριμμένος… που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους», είπε κλείνοντας το μήνυμά του για την Κάτια Νικολαΐδου ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν παντρεμένοι για μικρό χρονικό διάστημα, κρατώντας τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει και να μη μου σταθεί. Χωρίσαμε όταν βρισκόμουν μέσα σ’ αυτή τη διαδικασία και αυτό μου κόστισε περισσότερο και από την ασθένεια. Έρχεται μία μέρα που μπορεί να μην ξημερώσει άλλη και νιώθεις πως δεν θα είναι εκεί για να σου κρατήσει το χέρι ως άνθρωπος νιώθεις άσχημα», είχε δηλώσει η Κάτια Νικολαΐδου το 2018 στην εκπομπή «Αργά» με τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Ναι ήταν δύσκολο αλλά είπα πως θα τα καταφέρω. Είχα πολύ μεγάλη θέληση και είπα πως θα ζήσω και δε θα πεθάνω από αυτό. Ανησύχησα για τους γονείς μου και έλεγα πως θα γίνω καλά εγώ και θα πάθουν κάτι αυτοί», είχε πει κλείνοντας το θέμα η Κάτια Νικολαΐδου.