Οδυσσέας Σταμούλης: «Έφυγα αιφνιδιαστικά από τους Δύο Ξένους, δεν ξέρω τι συνέβη»

Οδυσσέας Σταμούλης

«Φυσικά και σοκαρίστηκα στο άκουσμα της δολοφονίας. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν πολύ καλό παιδί. Τον εκτιμούσα βαθύτατα, αλλά δεν έτυχε να κάνουμε παρέα», είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου έδωσε συνέντευξη ο Οδυσσέας Σταμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ενώ τόνισε πως ο ίδιος έφυγε αιφνιδιαστικά από τη σειρά «Δύο Ξένοι».

«Έχω άγχος όταν ανεβαίνω στην σκηνή. Όταν μια νεαρή είπε στην Κοτοπούλη “δεν έχω άγχος” της απάντησε “το άγχος πάει με το ταλέντο”. Μας έχουν προσβάλει πολλές φορές παλιότεροι συνάδελφοι και σκηνοθέτες. Το θεωρούσαμε φυσιολογικό και πιο παλιά έριχναν χαστούκι. Ο Λιγνάδης ήταν συμμαθητής μου. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή: όταν γίνεται παιχνίδι εξουσίας η σεξουαλικότητα με ενοχλεί», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είπε στη συνέχεια: «Δεν θα έπαιρνα μέρος σε ριάλιτι. Ακόμα και με καλά χρήματα. Ανατριχιάζω μόνο που το λες. Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία ανέχεται τα ριάλιτι, είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα».

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο Οδυσσέας Σταμούλης απάντησε: «Σαν άνθρωπος δεν ξέρω πώς ήταν γιατί δεν είχαμε καμία ειδική επαφή. Ήταν άψογος επαγγελματίας, νομίζω κι εγώ, λέγαμε καλημέρα το πρωί και καληνύχτα το βράδυ που τελείωνε το γύρισμα. Φυσικά και σοκαρίστηκα στο άκουσμα της δολοφονίας. Ο Νίκος ήταν πολύ καλό παιδί. Τον εκτιμούσα βαθύτατα, αλλά δεν έτυχε να κάνουμε παρέα».

Για την αποχώρησή του από τη σειρά “Δύο Ξένοι”, ο Οδυσσέας Σταμούλης απάντησε: «Δεν ξέρω τι συνέβη. Έφυγα αιφνιδιαστικά. Τα πάθη έχουν καταλαγιάσει μετά από τόσα χρονιά».