Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Υπάρχουν πράγματα που έχω κάνει και δεν μου αρέσουν καθόλου, δεν μπορώ να τα βλέπω»

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

"Από τα 40 και μετά το ταλέντο είναι αδιάφορο, σημασία έχει η προσωπικότητα του άλλου. Αν ένα άτομο είναι χυδαίο, "θαμπώνει" η εικόνα, κάτι γίνεται".

Καλεσμένος στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20/11) βρέθηκε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στις Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1+, συνομίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εικόνα του, στο ταλέντο αλλά και στο ενδεχόμενο να τον δούμε σε κάποια διεθνή παραγωγή.

«Ποτέ δεν είχα την αντίληψη του ωραίου. Στη συνείδησή μου από το σχολείο ακόμα ήταν όλοι οι άλλοι πιο ωραίοι από μένα, δεν είχα καλή γνώμη για την εμφάνισή μου. Και πιο μετά, δεν ασχολιόμουν με το αν είμαι καλός ή όχι στην υποκριτική, γιατί υπερίσχυε η αγάπη για τη δουλειά μου», δηλώνει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

«Υπάρχουν πράγματα που έχω κάνει και δεν μου αρέσουν καθόλου, γι’ αυτό δεν μπορώ και να τα βλέπω. Δυσκολεύομαι, δεν περνάω καλά. Από τα 40 και μετά το ταλέντο είναι αδιάφορο, σημασία έχει η προσωπικότητα του άλλου. Αν ένα άτομο είναι χυδαίο, «θαμπώνει» η εικόνα, κάτι γίνεται», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν θα πήγαινα στο εξωτερικό για δουλειά, δεν έχω αυτή την ψευδαίσθηση. Αν με έβαζες μαγικά σε μία ταινία, θα ήμουν ευτυχισμένος αλλά χωρίς να χαλάσω ούτε μία ημέρα για αυτό. Δεν με ενδιαφέρει να παίζω στα αγγλικά», ανέφερε στη συνέχεια της συνέντευξης ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ενώ εξομολογείται πως ένα από τα όνειρά του ήταν να γίνει σεφ.

«Όταν τελείωσα το πρώτο έτος της σχολής, έπαιξα στην Επίδαυρο. Πληρώθηκα κατευθείαν από εκεί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα πάει καλά. Εκτονώνομαι πολύ στη σκηνή, την έχω ανάγκη», παραδέχεται αμέσως μετά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.