Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Έτσι του έγινε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Όσα ανέφερε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος για την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες.

Ποδαρικό έκανε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στο πρώτο The 2night Show της σεζόν και μεταξύ άλλων μίλησε για το πως του έγινε η πρόταση για να ενταχθεί στην τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών.

«Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν όχι τηλέφωνο για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου;» σημείωσε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

«Είναι ωραίο να είναι σαφής ο λόγος και καθαρή η εκτίμηση για έναν ηθοποιό… Όλα τα σκέφτηκα, πριν ξεκινήσω. Είναι μια τρομερά καλογυρισμένη δουλειά κι αυτό που κάνει να φέρνει τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα με τρομερή προσοχή κι αγάπη για την λεπτομέρεια… Είδα ένα συνεργείο με τόσο σεβασμό κι οι άνθρωποι ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους. Από αυτούς που το γράφουν μέχρι τον τελευταίο τεχνικό, που εξηγεί αυτό την επιτυχία της σειράς» κατέληξε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.