Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Δεν κρατάω επαφές, πολύ εύκολα αφήνω πίσω τους ανθρώπους»

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

"Δεν κρατάω ούτε τα προσχήματα" παραδέχεται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην σύνδεση στις διαπροσωπικές του σχέσεις εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους νιώθει ευκολία να αφήνει πίσω τους ανθρώπους.

Ειδικότερα, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος εξομολογήθηκε πως «δεν κρατάω επαφές, πολύ εύκολα αφήνω πίσω τους ανθρώπους. Δεν κρατάω ούτε τα προσχήματα. Το ξέρουν όμως και εκείνοι. Το έχω σκεφτεί πολύ, το έχω αναλύσει πολύ και ευτυχώς όσο περνούν τα χρόνια βάζω δυσκολίες στον εαυτό μου για να το αποφύγει και δεν ακολουθώ την φυσική μου τάση. Έτσι, κρατάω περισσότερους ανθρώπους γύρω μου».

«Έχω ζητήματα σύνδεσης, έχω εμπλοκές στην οικειότητα, έχω θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με όλη την διαδρομή μου. Θέματα που με κάνουν να μου είναι πιο εύκολο να μην μοιραστώ, από το να μοιραστώ, και να κρατάω απόσταση. Ακόμα και σε μία φαινομενικά μη αποστασιοποιημένη σχέση, μου είναι ευκολότερο να κρατάω ένα κομμάτι απόστασης γιατί είναι η ανασφάλεια μου αυτή, έτσι νιώθω μάλλον πιο ασφαλής, γιατί φοβάμαι να μην πληγωθώ. Όλα αυτά όμως μετά από ανάλυση γιατί σε πρώτο επίπεδο δεν φοβάμαι καθόλου να μην πληγωθώ και τα λοιπά».

«Θέματα εμπιστοσύνης προκύπτουν πάλι από συνδέσεις που δεν έγιναν όταν έπρεπε να γίνουν και αυτές, άπαξ και δεν γίνουν όταν πρέπει, πρέπει βήμα βήμα να τις δημιουργήσεις. Είναι σαν να μην έχεις μάθει να περπατάς με φυσικότητα χωρίς όμως να έχεις πρόβλημα στα πόδια σου, απλά δεν έμαθες και τα πόδια σου πια έχουν αγκυλώσεις και έχουν σχήμα που δεν εξυπηρετεί το βάδην» συμπλήρωσε, επίσης, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.