Ο Zero αποκαλύπτει την «δισκογραφική παύση» των Vegas

Ζero

"Κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο" παραδέχθηκε ο Zero!

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι not» μίλησε, το πρωί της Τετάρτης, ο Zero. Ο γνωστός τραγουδιστής του συγκροτήματος Vegas αποκάλυψε πως θα προχωρήσει σε μια δισκογραφική παύση με τους υπόλοιπους συνεργάτες προκειμένου να προωθηθούν τα σόλο εγχειρήματα τους!

«Oι Vegas βρίσκονται σε μια φάση αναπροσαρμογών. Από τώρα και έπειτα, οι Vegas θα είναι δύο άτομα. Εγώ και ο Dj Earth. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε συνεργασίες με διάφορους καλλιτέχνες διότι η Κατερίνα πρόκειται να αποχωρήσει από το συγκρότημα γιατί έχει άλλα πλάνα δικά της. Τα συζητήσαμε και συμφωνήσαμε για την αποχώρηση αλλά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να μπούμε σε διαδικασία να την αντικαταστήσουμε το τρίτο μέλος. Προς το παρόν, βέβαια, οι Vegas τίθονται σε
δισκογραφική παύση γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλουμε και εμείς τα σόλο πρότζεκτ μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Zero.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής των Vegas έκρινε θετικά την πρωτοβουλία του Νίκου Βέρτη να ξεκινά τις εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί νωρίς το απόγευμα εξαιτίας των νέων δεδομένων που φέρνει η πανδημία του κορονοϊού.

«Κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο και να συνεχίσω να ασχολούμαι με την μουσική στον ελεύθερο μου χρόνο» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Μια είδηση από το Zero που σίγουρα θα δυσαρεστήσει τους φίλους των Vegas…