Ο Ζαφείρης Μελάς στηρίζει τη Χριστίνα Μαραγκόζη: «Κι εγώ δεν καλέστηκα, ήταν άνθρωποι εκεί που δεν θα έπρεπε να είναι»

Ζαφείρης Μελάς

"Κατ' αρχάς, δεν κατάλαβα για ποιον λόγο έγινε αυτή η συναυλία. Τώρα το ποιος επέλεξε να μην είμαστε εκεί δεν το ξέρω", σχολιάζει ο λαϊκός ερμηνευτής.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Ζαφείρης Μελάς. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής πραγματοποίησε τη φωτογράφηση για τις επικείμενες νυχτερινές του εμφανίσεις στο Cabana Live Stage μαζί με τον Μάκη Δημάκη και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη τιμητική συναυλία στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή.

«Και σε μένα δεν έγινε πρόσκληση. Τώρα το ποιος επέλεξε να μην είμαστε εκεί (εγώ και η Χριστίνα Μαραγκόζη) δεν το ξέρω. Η ουσία όμως είναι πως ήταν εκεί άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να είναι», δηλώνει ο Ζαφείρης Μελάς.

«Κατ’ αρχάς, δεν κατάλαβα για ποιον λόγο έγινε αυτή η συναυλία. Θα μπορούσαν να κάνουν ένα τηλεοπτικό. Έγινε για οικονομικούς λόγους;», αναρωτήθηκε στην κάμερα του Alpha ο λαϊκός ερμηνευτής, με τη δημοσιογράφο να του εξηγεί πως ο κύριος σκοπός ήταν φιλανθρωπικός.

Σημειώνεται πως ο Ζαφείρης Μελάς συνεργάστηκε με τον Αντώνη Βαρδή στην ηχογράφηση του τραγουδιού «Απόψε θέλω να πιω», λίγα χρόνια μετά την πρώτη του εκτέλεση από τη Χαρούλα Αλεξίου.