«Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε γράψει ότι είμαι πολύ ωραία γυναίκα και εγώ του είπα ότι σπουδάζω στην Νομική»

Zάχος Χατζηφωτίου

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει...

Η Ισμήνη Καλέση μίλησε σήμερα στο «Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην εποχή που ο Ζάχος Χατζηφωτίου της είπε ότι είναι ωραία γυναίκα.

«Ο Ζάχος ο Χατζηφωτίου είχε γράψει είναι πολύ ωραία γυναίκα, κοπέλα κάτι έλεγε εκεί και τον παίρνω τηλέφωνο ή του στέλνω ένα μήνυμα και του λέω ότι εγώ έχω μπει στο πανεπιστήμιο και σπουδάζω στην Νομική και εσύ με αναφέρεις σαν ωραία γυναίκα; Έγραψε ένα άλλο σχόλιο, μια άλλη βδομάδα και είπε ότι πρώτη φορά αποκαλώ μια γυναίκα ωραία και αυτή θέλει να μιλήσω για τις σπουδές της», είπε η ηθοποιός.

Η Ισμήνη Καλέση αναφέρθηκε και στα χρήματα που έβγαλε από τις φωτογραφήσεις της στο Playboy το 1990 αναφέροντας ότι τα χρήματα που πήρε ήταν πολύ καλά και ήταν κύριος λόγος που δέχτηκε να τις κάνει. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε το ποσό που πήρε. Επίσης, αναφέρθηκε και στις φήμες που την ήθελαν να έχει αγοράσει ένα βενζινάδικο με τα χρήματα αυτά απαντώντας ότι πρόσθεσε τα χρήματα από τις φωτογραφήσει στους κόπους μιας ζωής για να μπορέσει να κάνει αυτή την επένδυση.

Όσον αφορά την επιλογή της να μην αποκτήσει παιδί ανέφερε ότι ήταν απόλυτα δική της επιλογή και ότι από τα 15 είχε αυτή την σκέψη που έχει μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!