Ο υπέροχος κόσμος της Disney ζωντανεύει στην TV!

Διαβάστε τι ταινίες θα δούμε σε πρώτη προβολή τις ημέρες του Πάσχα και δείτε φωτογραφίες.

Υπάρχει μόνο μία κινηματογραφική εταιρεία που είναι συνώνυμο της φαντασίας. Όταν λες «καρτούν», όταν σκέφτεσαι κινούμενο σχέδιο, όταν αναζητάς την περιπέτεια και τη φαντασμαγορία, η Disney έρχεται κατευθείαν στο μυαλό. 

Ο Alpha εξασφάλισε τα δικαιώματα για την ελεύθερη τηλεόραση των ταινιών της θρυλικής εταιρείας Disney, που κυριαρχεί στον κόσμο του θεάματος εδώ και δεκαετίες, με ταινίες για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για όλη την οικογένεια.

Έτσι μέσα στον Απρίλιο ξεκινά η προβολή πολλών από αυτές, αλλά και άλλων blockbusters που έχουμε αγαπήσει…

Την Κυριακή των Βαΐων  θα δούμε σε Α΄ τηλεοπτική προβολή την περιπέτεια φαντασίας «Prince of Persia: The Sands Of Time» στις 21:00. Μια φαντασμαγορική περιπέτεια από το χρυσή ομάδα της Disney και τον παραγωγό Tζέρι Μπρουκχάιμερ.

Ενώ την Κυριακή του Πάσχα στις 20:00 έρχεται σε Α’ προβολή μία από τις πιο αστείες και έξυπνες τρελοπαρέες που πέρασαν ποτέ από τη μεγάλη οθόνη, «The Μuppets». Μια κωμωδία που απέσπασε OSCAR® τραγουδιού για την ξεσηκωτική μουσική του Μπρετ ΜακΚένζι.

Μέσα στο μήνα Απρίλιο θα δούμε επίσης…

Κυριακή 6 Απριλίου, στις 21:00: «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού». Μια ταινία που επανέφερε στη μεγάλη οθόνη με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο τη τεράστια μυθολογία των πειρατών της θάλασσας. Πέντε υποψηφιότητες για OSCAR® -μεταξύ αυτών και Ά αντρικού ρόλου για τον Τζόνι Ντεπ- στη σειρά ταινιών με τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στο είδος της. Με την υπογραφή της Disney και του μάγου των υπερπαραγωγών, Τζέρι Μπρουκχάιμερ.

Παρασκευή 11 Απριλίου, στις 21:00: «Ψάχνοντας τον Νέμο». Μια τεράστια καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία της Disney Pixar, που επανακαθόρισε το είδος του animation, και κατέρριψε όλα τα ρεκόρ της εποχής της, κρατώντας τη πρωτιά σε κάποια από αυτά ακόμα και σήμερα.

Κυριακή 27 Απριλίου, στις 20:00: «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε.». Ένα ακόμα κομψοτέχνημα της Disney Pixar που σημείωσε… τρομερή επιτυχία τόσο στο box-office, όσο και στις καρδιές του κοινού και των κριτικών.

Και έπεται συνέχεια…

Διαβάστε ακόμα:

Γυρίσματα ακόμα και τη Μεγάλη Πέμπτη!