Ο Βλαδίμηρος Νικόλα «λύγισε» το Big Brother – «Ήταν η πρώτη μέρα που είχα βιώσει φτώχεια μέχρι πείνας»

Big Brother

Εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Βλαδίμηρος Νικόλα στο Big Brorher!

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Βλαδίμηρος Νικόλα, το βράδυ της Παρασκευής, στο live του Big Brother στον ΣΚΑΪ. Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον Κύπριο παίκτη του ριάλιτι που κατόρθωσε να συγκινήσει τόσο τους συγκατοίκους του, στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός διαγωνιζόμενος του ριάλιτι βρέθηκε στο δωμάτιο του Big Brother και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την απώλεια του αδελφού του αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Έμενα μαζί με τον πατέρα μου και την μητέρα μου σε μια ταβέρνα. Εκεί ο πατέρας μου είχε τη μάνα μου σαν υπηρέτρια, σα δούλα και είχα δει αρκετή κακοποίηση και προς εμένα και προς τη μητέρα μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βλαδίμηρος Νικόλα. «Το 2006 αποδράσαμε από την ταβέρνα. Μια μέρα που η μάνα μου δεν άντεχε άλλο το σκάσαμε από το σπίτι ενώ ο πατέρας μου έλειπε. Ήταν η πρώτη μέρα που είχα βιώσει φτώχεια μέχρι πείνας επειδή δεν είχαμε απολύτως τίποτα. Από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου. Η μάνα μου έκλαιγε κάθε νύχτα. Προσπαθούσε να βρει δουλειά οπότε οι επόμενοι μήνες ήταν από τους πιο καθοριστικούς της ζωής μου».

«Το 2007, ενώ ήμουν στο δημοτικό, είχαμε μια λογομαχία με έναν συμμαθητή μου. Λίγο πολύ ήμουν μόνος εκεί. Αυτό που έκανε, ήταν να φέρει τον μεγαλύτερο αδελφό του, με αρκετά άτομα παρέα και με έπιασαν, με έριξαν κάτω, με κλωτσούσαν. Για την επόμενη εβδομάδα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα ζημιές στο θώρακα και στα πλευρά μου» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο νεαρός διαγωνιζόμενος του Big Brother.

Τέλος, ο Βλαδίμηρος Νικόλα μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του. «Πριν περίπου ενάμισι χρόνο, η τελευταία επαφή που είχα με τον πατέρα μου ήταν ένα τηλεφώνημα. Σε αυτό το τηλεφώνημα του είχα πει όσα απάνθρωπα είχε κάνει και όσα αισθανόμουν για εκείνον. Τον είχα ρωτήσει γιατί μικρό με έλεγε άχρηστο, του είχα πει ότι δεν θα τον συγχωρούσα ποτέ ως πατέρα μου. Τη στιγμή που έμαθα πως πέθανε δεν ένιωσα απολύτως κανένα συναίσθημα. Απολύτως τίποτα. Το απόλυτο κενό».

Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Βλαδίμηρος Νικόλα στο Big Brother Live…