Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη δεν θυμούνται την επέτειο του γάμου τους

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

"Συνήθως, την επέτειο του γάμου μας έχουμε μια θεία μας που συνήθως μας παίρνει τηλέφωνο και μας το λέει", αποκαλύπτουν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη είναι παντρεμένοι εδώ και 32 χρόνια. Ωστόσο, οι ίδιοι δεν θυμούνται την ημερομηνία του γάμου τους, αλλά της γνωριμίας του. Επίσης, δεν φοβούνται να παίξουν μαζί στο θέατρο, ενώ αγχώνονται πολύ όταν παρακολουθούν ο ένας τον άλλον από τη θέση του θεατή.

Μιλώντας στη Φωλιά των Κου Κου και τον Αρτ, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Είχαμε να παίξουμε μαζί εδώ και 10 χρόνια. Για ένα ζευγάρι δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να παίζουν συνέχεια μαζί. Αν το ζευγάρι περνά όμορφα, σέβεται ο ένας τον άλλον, αγαπά ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχει φθορά. Και οι δύο είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας περισσότερο. Σε κάθε πρεμιέρα κωμωδίας που βλέπω τον Βλαδίμηρο είμαι ο μόνος θεατής που δεν γελάει ποτέ, από το άγχος μου.

Είμαστε παντρεμένοι 32 χρόνια. Δεν θυμόμαστε όλες τις γιορτές και τις επετείους. Εμείς γιορτάζουμε την επέτειο της γνωριμίας μας. Συνήθως, την επέτειο του γάμου μας έχουμε μια θεία μας που συνήθως μας παίρνει τηλέφωνο και μας το λέει».

Για το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης λέει: «Από την αρχή που είχε ξεκινήσει το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα είχα πει ότι θα πάει για 10 χρόνια. Όταν είπαμε στα 5 χρόνια μήπως σταματήσουμε, εγώ δεν το πίστευα και ήρθε η Κλέλια Ρένεση και συνεχίσαμε για άλλα 3 χρόνια».