Ο Βασίλης Νομικός μιλάει, πρώτη φορά, για το διαζύγιο με τη Μάριον Μιχελιδάκη

Βασίλης Νομικός

"Όταν χάνεται το ερωτικό κομμάτι, ο πόθος και η λαχτάρα πλέον νομίζω ότι χάνεται όλη η μαγεία" τόνισε, μέσα σε όλα, ο Βασίλης Νομικός.

Ο Βασίλης Νομικός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά, στο διαζύγιο του με την Μάριον Μιχελιδάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Νομικός παραδέχθηκε πως «όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ συμπυκνωμένα. Γνωριστήκαμε, κάναμε αμέσως την κόρη μας και κάποια στιγμή μετά τα οριακά 7 χρόνια άρχισαν περάσαμε στο κομμάτι της αδελφοποίησης των συζύγων. Όταν χάνεται το ερωτικό κομμάτι, ο πόθος και η λαχτάρα πλέον νομίζω ότι χάνεται όλη η μαγεία».

«Πήραμε μαζί την απόφαση ότι θα διαφυλάξουμε το κομμάτι που λέγεται Ναυσικά, το έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και πρέπει να πω ότι ακόμα δεν ξέρουν ότι έχω χωρίσει. Πολλοί νομίζουν ότι είμαστε μαζί και μας ρωτάνε για τον άλλον. Διατηρούμε μια πάρα πολύ καλή σχέση μετά το διαζύγιο, είμαστε περίπου στα έξι χρόνια χωρισμένοι» πρόσθεσε στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. «Θεωρώ ότι αυτό που έγινε με την εκπομπή της Μάριον στην ΕΡΤ ήταν λίγο άκομψο».

«Θεωρώ ότι η Μάριον θα επιστρέψει στην τηλεόραση από την άλλη όμως μπορώ να καταλάβω και τη διοίκηση της ΕΡΤ η οποία΄αποφασίζει να αλλάξει και να φρεσκάρει αυτή τη ζώνη».