Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι, πια, στις Άγριες Μέλισσες – «Θα την ζορίσω την Ελένη»

Βασίλης Μπισμπίκης

"Στις φυλακές έχω την εξουσία και δεν μπορεί να μου κουνηθεί κανένας" ξεκαθαρίζει ο Βασίλης Μπισμπίκης για τον ήρωα που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη για την πολυσυζητημένη είσοδο στις «Άγριες Μέλισσες». Έναν ρόλο που έρχεται να ανατρέψει τα πάντα και να «χτυπήσει» σφόδρα την νέα καθημερινότητα της Ελένης.

«Ο ήρωας που ερμηνεύω είναι ο διευθυντής των φυλακών. Μια ισχυρή προσωπικότητα όπως είναι και η Ελένη, που έρχεται στις φυλακές, οπότε σίγουρα θα έρθουν σε σύγκρουση. Δεν θα περάσει καλά, θα την ζορίσω λίγο. Είναι μία γυναίκα που με κάποιο τρόπο δεν χαμηλώνει το βλέμμα. Έχει δύναμη. οπότε, για να διαχειριστώ και γω όλο το κομμάτι των φυλακών και να μην έχουμε προβλήματα, πρέπει με έναν τρόπο να την γειώσω. Σε σχέση με το ρόλο εύκολο είναι, είμαι ο διευθυντής των φυλακών. Έχω την εξουσία και δεν μπορεί να μου κουνηθεί κανένας. Δηλαδή σε γυναικείες φυλακές αυτός ο άνθρωπος οργιάζει, κάνει ότι θέλει».

«Είναι κυνικός αρκετά, σκληρός, πειθαρχημένος, εγωιστής και πονεμένος» αποκάλυψε, επίσης, ο Βασίλης Μπισμπίκης για τον ρόλο που έρχεται να ανατρέψει τα πάντα στην εξέλιξη των Άγριων Μελισσών. «Με κάποιο τρόπο ο ήρωας μου είναι συγγενής ψυχικά με τον Δούκα. Είναι σαν να έχει βάλει στο μάτι την Ελένη, σαν να την παρακολουθεί και να θέλει κάτι από αυτήν».

Με αγωνία αναμένει, τόσο η Ελένη όσο και οι τηλεθεατές, πόση σκληράδα και αγριότητα κρύβει ο νέος ρόλος που ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης στις «Άγριες Μέλισσες»¨.