Ο Βαλάντης μιλάει για τις κρίσεις πανικού και τη νοσηλεία

Βαλάντης

"Όταν βάλλεσαι από πάρα πολλά πράγματα, οικονομικά και επαγγελματικά, αρχίζεις να είσαι ευάλωτος και ίσως πιο νευρικός" εξομολογήθηκε ο Βαλάντης.

Στον καναπέ της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Βαλάντης το πρωινό της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Καινούργιου και την τηλεοπτική της παρέα. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην περίοδο που χρειάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια των ειδικών και να νοσηλευτεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι κρίσεις πανικού και η νοσηλεία μου συνέβησαν πολύ πριν την τελευταία κακοποιητική μου σχέση. Όταν έκανα το πρώτο μου παιδί και δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα τότε και οικονομικά με την πρώτη μου σύντροφο»

«Δεν υπήρχε συγκεκριμένο πρόβλημα απλά νοσηλεύτηκα γιατί δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση. Δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ όλα μαζί».

«Όταν βάλλεσαι από πάρα πολλά πράγματα, οικονομικά και επαγγελματικά, αρχίζεις να είσαι ευάλωτος και ίσως πιο νευρικός» πρόσθεσε ο Βαλάντης στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.