Ο Βαλάντης εμφανίστηκε με μάσκα και επιμένει στα σχόλια για τον Αντώνη Ρέμο

Βαλάντης

"Τα έβαλα με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου που άφησαν έναν πελάτη να μπει χωρίς την απαραίτητη μάσκα" τόνισε, ξανά, ο Βαλάντης!

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Πέμπτης, ο Βαλάντης ο οποίος και εμφανίστηκε στο στούντιο φορώντας προστατευτική μάσκα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε μέσα σε όλα, εκ νέου, στην πρόσφατη κριτική που έκανε μέσω διαδικτύου σε ξενοδοχειακή μονάδα που δέχθηκε τον Αντώνη Ρέμο ως πελάτη δίχως να φοράει, στους εσωτερικούς χώρους, προστατευτική μάσκα που είναι πλέον απαραίτητη για την πανδημία του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως » παρεξήγηση με τον Αντώνη Ρέμο δεν έγινε, για αυτό και αναγκάστικα την επόμενη μέρα να κάνω ένα live στο Instagram και να εξηγήσω ακριβώς το λόγο για τον οποίο έκανα αυτή την ανακοίνωση. Θα την έκανα ούτως ή άλλως αν έβλεπα οποιοδήποτε πελάτη να μπαίνει μέσα σε ένα ξενοδοχείο χωρίς την απαραίτητη μάσκα. Θερμομέτρηση βέβαια έγινε, τα απολυμαντικά τα έβαλαν αλλά ο νόμος λέει πως σε κανέναν κλειστό χώρο δεν μπορούμε να είμαστε χωρίς μάσκα».

Όταν ρωτήθηκε εάν δέχθηκε κάποια μηνύματα ή πυρά από το ξενοδοχείο, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε με σαφήνεια πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί, από τη στιγμή που υπάρχει ο νόμος, με ποιο δικαίωμα θα γυρίσει ο άλλος να μου πει ότι τα έβαλα με κάποιον. Τα έβαλα με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου που άφησαν έναν πελάτη, για αυτό και εξακολουθώ τον Αντώνη να τον αναφέρω ως πελάτη, μπορεί να ήταν ένας άλλος άνθρωπος, να μπει χωρίς την απαραίτητη μάσκα».

«Το συγκεκριμένο γεγονός έπρεπε να το σκεφτούν τόσο οι υπεύθυνοι όσο και ο Αντώνης, κυρίως, που εμείς οι καλλιτέχνες δίνουμε το παράδειγμα στον κόσμο που μας βλέπει και πρέπει πρώτα από όλα εμείς να τηρούμε τους κανόνες και έπειτα οι άλλοι» πρόσθεσε ο Βαλάντης.

Αφοπλιστικά ειλικρινής στάθηκε ο Βαλάντης απέναντι στον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Νάταλι Κάκκαβα, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου…