Ο Βαλάντης διάβασε στον αέρα το σκληρό μήνυμα χωρισμού που του έστειλε η πρώην του!

Βαλάντης

Απίστευτο στιγμιότυπο! Απίστευτη και η αποκάλυψη για τη συνεύρεση που είχε ο Βαλάντης με θαυμάστρια στο καμαρίνι του! Σοκαρισμένη η Αφροδίτη Γραμμέλη: "Είναι θλιβερό"!

Κάτι ασυνήθιστο παρακολουθήσαμε στον αέρα του Pop Up το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Βαλάντης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Ιορδάνη Παπακυριακού, διάβασε on camera το σκληρό μήνυμα χωρισμού που είχε λάβει από την πρώην σύντροφό του. Αυτό προκάλεσε μια σχετική αναστάτωση στους συντελεστές της εκπομπής, όπως και ένα περιστατικό που περιέγραψε ο τραγουδιστής ότι βίωσε στο καμαρίνι του με θαυμάστρια που του ζήτησε να κάνουν έρωτα.

Αρχικά, ο Βαλάντης είπε για τον χωρισμό του: «Μετά από 3,5 χρόνια, όταν τελειώνει κάτι και ο άλλος θεωρείς ότι ήταν ένα σκουπίδι, εγώ δηλαδή ήμουν το σκουπίδι, δεν το αφήνεις κι έτσι. Όταν έχεις ζήσει μαζί μου, όταν σε έχω ευεργετήσει και γυρίζει και σου λέει «Δεν είσαι ένα τίποτα». Τότε τόσα χρόνια τι έκανες με αυτόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να το σβήσω τελείως».

Στη συνέχεια άρχισε να διαβάζει το μήνυμα: «Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θες να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται μαζί σου, επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή και έτυχε να κάνεις επιτυχίες κάποια εποχή. Λες και είσαι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει αυτό. Χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου», διάβασε ο Βαλάντης.

Ο Βαλάντης, εξομολογήθηκε και για το επίσης ασυνήθιστο περιστατικό που έζησε στο καμαρίνι. «Ήρθε στο καμαρίνι μια κοπέλα που δεν ήταν όμορφη αντικειμενικά και μου λέει «Βαλάντη, θέλω να κάνουμε έρωτα. Επειδή δεν είμαι εμφανίσιμη, δεν θέλει κανένας μαζί μου». Λέω «εντάξει». Δεν το μετάνιωσα. Γιατί να μετανιώσω», είπε.

Αυτό το τελευταίο ήταν που εξόργισε την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία είπε: «Όλοι συναντούμε ανθρώπους απελπισμένους στη ζωή μας, γιατί μπορεί να τους έχει απορρίψει κάποιος ή μπορεί να μην έχουν κατακτήσει αυτό που πραγματικά τους αξίζει και επιθυμούν. Σε αυτή την κοπέλα άξιζε κάτι καλύτερο… Είναι θλιβερό. Με όλο αυτό το σκηνικό εμένα μου σηκώνεται η τρίχα».