Ο Τζώνυ Καλημέρης μιλάει για: Μενεγάκη, Λιάγκα, Παπαδάκη, Μουτσινά, Δούκισσα, Ζέτα

«Υπάρχουν περιπτώσεις που στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος», για ποιο πρόγραμμα το είπε;

Καλεσμένος στο Μες στην καλή χαρά ήταν ο Τζώνυ Καλημέρης και φυσικά, αναφέρθηκε στα πρόσωπα και τα προγράμματα που υπάρχουν φέτος στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας τα δικά του σχόλια και κριτική από την πολυετή εμπειρία που έχει στο συγκεκριμένο χώρο.

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα «περιουσιακό στοιχείο» του σταθμού, έχει προσφέρει πολλά χρόνια στον Alpha. Η συμπεριφορά του καναλιού απέναντι στο Νίκο είναι συμπεριφορά αγάπης. Η κριτική που του έκανα ήταν κριτική αγάπης». 

«Στην τηλεόραση δεν υπάρχουν καλά προγράμματα, υπάρχουν καλύτερα προγράμματα. Όταν βλέπεις τα Κλεμμένα Όνειρα δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι είναι καλό πρόγραμμα, είναι καλύτερο πρόγραμμα από όσα άλλα παίζονται εκείνη την ώρα. Υπάρχουν περιπτώσεις που στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος». 

«Το μόνο πρόσωπο το οποίο για μένα ήταν φρέσκο φέτος και με εντυπωσίασε ήταν η Άννα Μπουσδούκου».

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ταυτισμένος με την πρωινή ζώνη και όποτε έχει δοκιμάσει το βράδυ έχει δυσκολευτεί». 

«Η Ελένη Μενεγάκη πιστεύω πως ότι και να κάνει θα το κάνει καλά».

«Ο Γιώργος Λιάγκας στο Voice ήταν πολύ καλός. Έχει το χιούμορ, την οξυδέρκεια και τη γνώση για να ανταπεξέλθει σε πάρα πολλά πράγματα». 

«Πιστεύω ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλύτερη από την Δούκισσα Νομικού επειδή το έχει κάνει περισσότερα χρόνια. Η Δούκισσα το διεκπεραιώνει με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει Ζέτα».

//www.youtube.com/embed/8C1WV3VxbLY

Διαβάστε ακόμα:

Η «βόμβα» που πέταξε η Ελένη Μενεγάκη για τον γάμο

 Τζώνυ Καλημέρης: «Η θεραπεία ήταν δύσκολη»