Ο Τζον Λέβι Ριάνο ξαφνιάζεται από τη δήλωση του Σταμάτη Κωβαίου – «Δεν έχουμε επαφές»

Τζον Λέβι Ριάνο

«Θα καταντήσω γραφικός με τη Μαρία, να είναι καλά η κοπέλα, αλλά δεν ταιριάξαμε σαν χαρακτήρες».

Ο Τζον Λέβι Ριάνο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” και την Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για την πορεία του και τη συμπεριφορά του στον διαγωνισμό μαγειρικής, τη Μαρία Μπέη, τον Δημήτρη Μπέλλο και την Κατερίνα Λένη.

«Ποτέ δεν τσακώθηκα, ποτέ δεν ήρθα σε αντιπαράθεση γιατί ήμουν τόσο αποφασισμένος ότι θα μπω σε ένα παιχνίδι και θα διαγωνιστώ μαγειρικά. Ξαφνιάστηκα όταν άκουσα τον Σταμάτη Κωβαίο να λέει ότι θα κάνουμε μαζί εκπομπή μαγειρικής, δεν έχουμε μιλήσει.

Τον γνώρισα όταν είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο και πήγαμε στο εστιατόριο που μαγειρεύει. Δεν έχουμε επαφή με τον Σταμάτη. Θα καταντήσω γραφικός με τη Μαρία, να είναι καλά η κοπέλα, αλλά δεν ταιριάξαμε σαν χαρακτήρες, αλλά ούτε και μαγειρικά. Με τον Δημήτρη μια χαρά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, απλά όταν έμπλεξε με τη Μαρία δεν μιλούσαμε πολύ γιατί συνέχεια ήταν μαζί της.

Με την Κατερίνα δεν τσακώθηκα ποτέ, είχαμε πολύ καλή σχέση και την εκτιμώ. Από τότε που βγήκα από το παιχνίδι έχω βρεθεί με όλα τα παιδιά. Ο Σταυρής και ο Ηλίας από την αρχή του παιχνιδιού δεν ταίριαξαν», είπε ο Τζον Λέβι Ριάνο.