Ο Τζον Λέβι Ριάνο αποκαλύπτει για τον πλούσιο πελάτη του εστιατορίου που εργαζόταν στη Ζάκυνθο

Τζον Λέβι Ριάνο

Δείτε όλα όσα είπε ο Τζον Λέβι Ριάνο.

Στη “Φωλιά των Κου Κου” και τον Γιώργο Κρικοριάν έδωσε συνέντευξη ο Τζον Λέβι Ριάνο. Ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς ήρθε στην Ελλάδα, την απώλεια του πατέρα του, αλλά και την κίνηση που έκανε ένας πολύ πλούσιος πελάτης στο εστιατόριο της Ζακύνθου όπου εργαζόταν.

«Αν ακούσει η μαμά μου ότι της μοιάζω, θα χαρεί πάρα πολύ. Τα χρήματα για να έρθω πρώτη φορά στην Ελλάδα μου τα έδωσε ο Έλληνας γαμπρός μου και η αδερφή μου. Είναι οι δύο άνθρωποι που επένδυσαν σε μένα και πραγματικά είμαι ευγνώμων. Το πιο ακριβό δώρο που μου έχουν κάνει είναι οι σπουδές μου εδώ στην Ελλάδα. Ο πατέρας μου ήταν μεγάλος άνθρωπος, με έκανε στα 60 του και δεν τον έζησα πολύ.

Όταν ήμουν μικρός όλοι νόμιζαν ότι ήταν ο παππούς μου. Δούλευα στην Αθήνα όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, το μάθαμε πολύ αργά και δεν πρόλαβα να τον δω. Ήμουν στο αεροδρόμιο όταν πέθανε. Χρειαζόμουν 12 ώρες για να φτάσω στις Φιλιππίνες και δεν πρόλαβα να φτάσω. Προσέχω τον εαυτό μου γενικά. Το πιο σημαντικό για μένα είναι τα νύχια, γιατί πιστεύω ότι οι μάγειρες πρέπει να έχουμε καθαρά χέρια. Κάνω μανικιούρ και πεντικιούρ γιατί το δίνουν με έκπτωση.

Όταν τρώω στο σπίτι θέλω το τραπέζι να είναι όπως είναι στρωμένο σε εστιατόριο. Στη Ζάκυνθο ένα πλούσιος πελάτης έτρωγε μόνος του. Παρήγγειλε ψάρι δύο κιλών, δοκίμασε και το υπόλοιπο το χάρισε στο προσωπικό για να το φάμε. Αυτό το ψάρι πρέπει να κόστιζε γύρω στα 400 ευρώ. Μου λένε τα υπόλοιπα παιδιά ότι τους στέλνουν κάποια περίεργα μηνύματα, αλλά εμένα μόνο αγάπη και ευχαριστώ μου στέλνουν. Εμένα γιατί δεν μου στέλνουν ερωτικά μηνύματα;», είπε μεταξύ άλλων ο Τζον Λέβι Ριάνο.