Ο Τζέιμς Καφετζής για τη σχέση του σήμερα με Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη

Τζέιμς Καφετζής

«Μεγάλο στέλεχος της Acyn Medya με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να μπω στο All Star», λέει ο Τζέιμς Καφετζής.

Συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του σήμερα με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις για να είμαι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά δεν έγινε. Θα το δούμε από Γενάρη. Γενικά μου έχουν γίνει προτάσεις για πάνελ, αλλά πέρυσι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα. Δεν μου ταιριάζει να βρίσκομαι σε πάνελ εκπομπής», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο Τζέιμς Καφετζής είπε στη συνέχεια: «Μεγάλο στέλεχος της Acyn Medya με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να μπω στο All Star. Εκκρεμεί το δικαστήριο με την παραγωγή. Στον Τριαντάφυλλο μπορεί να του δώσουν παραπάνω λεφτά γιατί ξέρουν ότι θα φέρει παραπάνω λεφτά».

Κλείνοντας, ο Τζέιμς Καφετζής ανέφερε: «Αν ο Αλέξης Παππάς είχε εκνευριστεί μαζί μου επειδή είχα κινητό, τότε κι εγώ, ο λόγος που δεν συμπαθούσα τον Αλέξη είναι ότι τραμπούκιζε έναν σεκιουριτά. Αλλά είναι λόγια δικά μου, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν είχα κινητό στο Survivor, αν είχα, θα με ψήφιζα κιόλας.

Το παιχνίδι ήταν πριν δύο χρόνια, έγιναν κάποια πράγματα  και εδώ και ένα χρόνο, με τον Νίκο και την Άννα Μαρία, είμαστε σπαστά. Αλλά δεν είναι ότι αντιπαθούμε ο ένας τον άλλον, άμα βρεθούμε έξω μια χαρά θα είμαστε».