«Ο Τύπος της εποχής δημιούργησε την κόντρα μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη ήθελε να κάνει στροφή και έκανε πολλά δράματα, τα οποία δεν πήγαιναν καλά, όπως πήγαιναν οι κωμωδίες οι δικές μας».

Καλεσμένη στην εκπομπή “Εμείς” ήταν η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

[dfp_ads id=236982]

«Όταν πρωτοβγήκα κοριτσάκι κι έπαιξα με την Αλίκη, τι διαφήμιση να έκανα; Έβγαινα με την Αλίκη δυο φωτογραφίες και… τέλειωσε η υπόθεση. Λέγανε “την πήρε η Αλίκη”. Τα αδέρφια της Αλίκης πάντα με παίρνουν τηλέφωνο, έρχονται στο θέατρο και με συγκινούν πάρα πολύ. Πάντα έρχονται και μου λένε “είσαι σαν αδερφή μας” και είναι πολύ συγκινητικοί και οι δυο τους. Σε κάθε παράσταση είναι στο πλάι μου και καταλαβαίνω ότι τους λείπει η αδερφή τους πολύ. Η κόντρα μας είναι και δεν είναι αστικός μύθος. Η Αλίκη κι εγώ είχαμε πάντα πολύ μεγάλη αγάπη μεταξύ μας.

Κι εκείνη με αγαπούσε πολύ, αλλά κι εγώ την αγαπούσα. Δεν ήταν κόντρα… Η Αλίκη ήταν ένας ευγενής άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, έχουμε κάνει τρελές πλάκες οι δυο μας. Κάποια εποχή που εγώ έκανα συνέχεια κωμωδίες στο “Βρετάνια” κι έπαιζα και με τον Παπαμιχαήλ που πάντα είχαν μεταξύ τους αυτό τον έρωτα, μίσος, κόντρα, αγάπη. Η Αλίκη ήθελε να κάνει στροφή και έκανε πολλά δράματα, τα οποία δεν πήγαιναν καλά, όπως πήγαιναν οι κωμωδίες οι δικές μας. Τότε ο Τύπος έφτιαξε αυτή την κόντρα…», είπε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση.

Δείτε όσα είπε η Μιμή Ντενίση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!