Ο Tus “αιφνιδίασε” τον Αρναούτογλου! «Τόσα σκουπίδια έχεις φέρει στην εκπομπή σου…»

Tus

«Δεν μπορείς να παρουσιάζεις κάποιον…».

Χαμός έγινε στην έναρξη του “The 2night Show” το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο Tus μπήκε στο πλατό με μια σακούλα σκουπιδιών. «Τόσα σκουπίδια που έχει φέρει ρε Γρηγόρη, σου έφερα κι εγώ μερικά να έχεις να βγάζεις στην εκπομπή σου», είπε ο γνωστός ράπερ.

Στη συνέχεια, ο Tus εξέφρασε την αντίθεσή του για το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσίασε έναν καλεσμένο του ως τον καλύτερο ράπερ στην Ελλάδα. Ο Tus δεν ανέφερε όνομα, αλλά ήταν προφανές ότι αναφερόταν στον Sin Boy.

«Πάρα πολλοί έχουν μπερδέψει το trend με το νούμερο ένα. Κι εσύ, επειδή τσέκαρα λίγο τις εκπομπές σου που έχεις φέρει διάφορους κατά καιρούς, παρουσιάζεις κάποιον ως νούμερο ένα και ως ο καλύτερος ράπερ στην Ελλάδα. Για να είναι αυτός ο καλύτερος ράπερ στην Ελλάδα, όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι χειρότεροι. Οπότε, τεχνικά θεωρώ ότι δεν είναι όλοι οι άλλοι χειρότεροι.

Απλά μπορείς να παρουσιάσεις κάποιον ως trend στις μικρές ηλικίες, hot στη νεολαία, οκ το δέχομαι. Αλλά δεν μπορείς να βγάλεις κάποιον και να πεις “ο νούμερο ένα ράπερ στην Ελλάδα” ή “ο καλύτερος ράπερ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή”. Ας αλλάξουμε λίγο είδος μουσικής, είναι σαν φέρεις τον Αργυρό, ο οποίος έχει 24 εκατ. views και να λες ο καλύτερος τραγουδιστής στην Ελλάδα, επειδή ο Πάριος δεν έχει 24 εκατ. views. Με πειράζει αυτός ο τίτλος, ο νούμερο ένα και ο καλύτερος ράπερ», είπε ο Tus.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!