Ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν γνωρίζει αλλά η Τέτα Καμπουρέλη τον αδειάζει

Τέτα Καμπουρέλη

"Ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε "δύο star δεν χωράνε εδώ μέσα", δεν το είπα εγώ", υποστηρίζει η Τέτα Καμπουρέλη.

Όπως πήγε στο Style Me Up η Τέτα Καμπουρέλη, έτσι κι έφυγε. Και μπορεί ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Νίκος Κοκλώνης να δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν, η ίδια όμως έχει τα μηνύματα και τα συμβόλαια.

Καλεσμένος στη Δανάη Μπάρκα, ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε για το επεισόδιο που συνέβη μεταξύ τους: «Πήγα να δώσω οδηγία τι νυχάκι να κάνουμε και μου είπε η Τέτα «Τρύφωνά μου εσύ τη δουλειά σου, εγώ τη δουλειά μου». Κι εγώ είπα «Παρακαλώ να κλείσουν οι κάμερες. Εδώ Τέτα μου εγώ αποφασίζω την εικόνα». Ήταν το πρώτο επεισόδιο με το που μπήκε.

Δεν της είπα ποτέ εγώ να φύγει από το Style Me Up, προς Θεού! Η παραγωγή και το κανάλι, εγώ δεν αποφασίζω».

Την ίδια στιγμή, κι ενώ και ο Νίκος Κοκλώνης είχε δηλώσει πως δεν γνώριζε καν ότι η Τέτα Καμπουρέλη ήταν στο show, εκείνη τους «αδειάζει» στο Πρωινό:

«Το ερώτημα που έθεσα -γιατί έγινε πολύ ξαφνικά- είναι μήπως έθεσε βέτο ο Τρύφωνας, γιατί την πρώτη μέρα που πήγα εκείνος ένιωσε λίγο περίεργα μαζί μου κι εγώ δεν θέλω να έρθω σε καμία αντιπαράθεση ούτε με τον Τρύφωνα, ούτε με τον κ. Κοκλώνη. Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε, να φύγω έτσι γρήγορα χωρίς μία απάντηση.

Ο Τρύφωνας είπε «δύο star δεν χωράνε εδώ μέσα», δεν το είπα εγώ. Ξαναέγινε το γύρισμα όπως το ήθελε εκείνος. Μου είπαν από την παραγωγή ότι δημιούργησε πρόβλημα για μένα. Γιατί δεν με πήραν ένα τηλέφωνο να μου πουν κάτι, με έχουν σε αναμονή.

Έχω αφήσει και τα πράγματά μου εκεί, δεν μπόρεσα να πάω να τα πάρω, έστειλα μια ενδυματολόγο και μου τα έφερε. Δεν μου αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές».