Ο Τροχός της τύχης χάρισε το 1ο αυτοκίνητο της νέας τηλεοπτικής σεζόν!

Ο Τροχός της Τύχης

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι, που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση για 5η χρονιά στο Star!

O «Τροχός της Τύχης» επέστρεψε ανανεωμένος και πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά και μεγάλα δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα! Στο επεισόδιο, που προβλήθηκε σήμερα (Πέμπτη 29/11) ο «Τροχός της Τύχης» χάρισε το πρώτο αυτοκίνητο, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και το κέρδισε ο τυχερός παίκτης Κωνσταντίνος!

Ο 32χρονος Κωνσταντίνος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να λάβει μέρος στο παιχνίδι και είναι ηλεκτρολόγος. Η ιδιαίτερη προφορά του, λόγω καταγωγής, ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή τον Πέτρο.

O παρουσιαστής δεν σταμάτησε τα πειράγματα στον Κωνσταντίνο, ο οποίος του θύμιζε, λόγω εξωτερικής εμφάνισης, τους Τούρκους πρωταγωνιστές σειρών, λέγοντάς του μάλιστα πως θα μπορούσε να παίζει εκείνος στην τουρκική σειρά «Elif», που προβάλλεται από το Star!

Ο Κωνσταντίνος ήταν νικητής μέχρι και τον 3ο γρίφο αλλά κινδύνευσε στους δυο επόμενους γύρους από τη συμπαίκτριά του Μαρία. Τελικά στον 6ο γύρο κρίθηκε το αποτέλεσμα και ο Κωνσταντίνος πήγε στον τελικό. Ο Κωνσταντίνος κέρδισε με τον τελικό γρίφο «πόλεις της Ελλάδας Καστόρια- Κατερίνη» το μεγάλο δώρο, ένα  αυτοκίνητο!