Ο Τριαντάφυλλος ξεκαθαρίζει για τη Νατάσα Θεοδωρίδου – «Είναι κομμάτι από την καριέρα μου»

Τριαντάφυλλος

Δείτε όλα όσα είπε ο Τριαντάφυλλος.

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Eurovision και το Survivor.

«Δεν θεωρούμαι τραγουδιστής των 90s. Έχω βαρεθεί να λέω το “Σπάω τα ρολόγια”, αλλά το αγαπάω. Απλά με αυτό το τραγούδι με το που μπαίνει γίνεται πανικός παντού. Το τραγούδι “Βλέπω κάτι όνειρα” δεν το πίστευα καθόλου. Καθόλου όμως, έλεγα δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Από τη Minos μου έλεγαν τότε ότι… έχουμε Ρουβά, Σχοινά, Γονίδη και με απέρριψαν τελείως. Μετά από ένα μήνα με παίρνει η Sony και έκανα το “Βλέπω κάτι όνειρα” κι έγινε ότι έγινε. Και μετά μου έλεγαν από τη Minos… τι ανοησία κάναμε.

Μετάνιωσα που ξεκίνησα την καριέρα μου στα 17 μου. Άμα είσαι 17 και παίρνεις υπερβολικά λεφτά για την ηλικία σου και σε ξέρει όλη η Ελλάδα, αυτό δεν είναι για την ηλικία σου.

Φυσικά και θα έγραφα ξανά τραγούδια για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, είναι φοβερή λαϊκή τραγουδίστρια. Εννοείται ότι έχουμε μιλήσει, είναι κομμάτι από την καριέρα μου, όπως κι εγώ είμαι κομμάτι από τη δική της, δεν αλλάζει αυτό, της έχω γράψει τέσσερις δίσκους.

Δεν θα πήγαινα ποτέ στη Eurovision, δεν μου ταιριάζει. Μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor, αλλά δεν πήγα γιατί το παιδί μου ήταν μικρό τότε. Ίσως να πήγαινα τώρα, αν μου γινόταν πρόταση», είπε ο Τριαντάφυλλος.