Ο Τριαντάφυλλος ξεκαθαρίζει αν είχε ερωτική σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν χαμό!

Τριαντάφυλλος

Οι τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος προκάλεσαν ερωτηματικά γύρω από τη σχέση που είχε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου βρέθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου. Το τελευταίο διάστημα μια δήλωση του γύρω από τη Νατάσα Θεοδωρίδου συζητήθηκε πολύ. Ο ίδιος είχε εκφράσει στο παρελθόν τη δυσαρέσκεια του που αν και βοήθησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, η ίδια τον ξέχασε στο αφιέρωμα που της έγινε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Όμως μετά από τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται και στην Φωτεινή Πετρογιάννη υπήρξαν ερωτηματικά γύρω από το εάν η σχέση που είχαν ήταν επαγγελματική, φιλική ή και ερωτική. «Όχι δεν είχαμε σχέση ερωτική, μόνο φιλική. Άντε μια στο τόσο ρε παιδί μου… Ήμασταν αγαπημένοι πολύ. Πώς να το πω; Με έβλεπε πολύ ωραία, πολύ τρυφερά. Δεν ξέρω, ήταν πολύ καλή μαζί μου», είχε αναφέρει τότε ο τραγουδιστής και προκάλεσε χαμό, γύρω από το τι εννοούσε τελικά.

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη τόσο για το κομμάτι που αφορά στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», όσο και για τη δήλωση του:

«Θέλω να σταματήσω να μιλάω για τη Νατάσα γιατί πια δεν υπάρχει λόγος. Σε κάθε εκπομπή που πάω μιλάω για τη Νατάσα. Αλλά αφού το θέτεις θα σου πω ότι όταν κάποιος στα πρώτα σου βήματα σου κάνει 4 cd, σου γράφει τραγούδια, κάνεις μεγάλες επιτυχίες… Σε ένα βράδυ η Νατάσα έγινε πασίγνωστη από εμένα, τραγουδώντας μαζί μου το «Μη γυρίσεις ξανά». Σε μια μέρα την έμαθε όλη η νεολαία. Όποιος και να της έγραφε θα γινόταν μεγάλο όνομα γιατί είναι καταπληκτική τραγουδίστρια και εγώ τη θεωρώ ακόμα και πολύ καλό παιδί και ευαίσθητο παιδί. Όταν κάνεις ένα αφιέρωμα – είναι σαν εγώ τώρα, που μου έχει γράψει ο Κωνσταντίνος Παντζής όλα τα τραγούδια μου τα πρώτα να μην τον καλέσω. Αφήνω να το κρίνει ο κόσμος. Αυτό παραξένεψε και όλο τον κόσμο και πήρα χιλιάδες μηνύματα στο instagram και στο Facebook και δεν ήξερα τι να απαντήσω. Είπα ότι μάλλον ξεχάστηκε.

Η Νατάσα δούλευε στα Μαμούνια, ένα μαγαζί στη Βουλιαγμένης και εγώ στο Διογένης Παλλάς μαζί με τον Ρέμο, τον Βαρδή, την Καίτη Γαρμπή και ερχόταν μια φορά στο τόσο με το αυτοκίνητο της για να με πάρει, επειδή δεν είχα αυτοκίνητο εγώ, ήμουν πολύ μικρός, για να με πάει στο σπίτι. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό και ακούστηκε έτσι. Δεν ξέρω αν κόπηκε, κάτι λάθος έγινε. Μια φορά στο τόσο ερχόταν να με πάρει από το μαγαζί, αυτό. Μετά πήρα αυτοκίνητο. Η Νατάσα ήταν πολύ καλό παιδί, πολύ ευαίσθητο κορίτσι, με πρόσεχε πάρα πολύ. Δεν υπήρχε κάτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Θα σας το έλεγα. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι πάντα. Ήμασταν πολύ φίλοι και με έβλεπε με πολλή αγάπη.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!