Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» την Ελευθερία Ελευθερίου: «Με στεναχώρησε πάρα πολύ, τι άλλο να κάνω;»

Τριαντάφυλλος

"Μακάρι να αγοράσω ένα δικό μου μαγαζί και να την έχω εκεί να τραγουδάει συνέχεια για όλα τα χρόνια", τονίζει με χιούμορ ο τραγουδιστής.

Ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου απασχόλησαν τις προηγούμενες ημέρες τα Μέσα, μετά την ξαφνική αποχώρηση της τελευταίας από το κοινό τους σχήμα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι της έγινε πρόταση για μείωση των απολαβών, κάτι που η ίδια δεν αποδέχθηκε και προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον επιχειρηματία.

«Εγώ είμαι απλά ένας υπάλληλος που τραγουδάω. Μακάρι να αγοράσω ένα μαγαζί δικό μου και να έχω εκεί την Ελευθερία να τραγουδάει για όλα τα χρόνια συνέχεια. Μακάρι να πάρω 50% ποσοστά και να πω να ξανάρθει», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος σε νέες του δηλώσεις στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» το πρωινό του Σαββάτου (17/2).

«Με στεναχώρησε πάρα πολύ που έχει φύγει και θα ήθελα να είμαστε μαζί αλλά τι να κάνω;», τονίζει ο γνωστός τραγουδιστής στον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Ρούτα.

«Εγώ έλεγα «όχι, να μη φύγει», λέω πάντα τα καλύτερα για την Ελευθερία αλλά τι άλλο να κάνω; Καταλαβαίνω ότι μπορεί να αισθάνεται άσχημα αλλά δεν φταίω εγώ. Δεν είναι δικό μου το μαγαζί. Να φύγω κι εγώ επειδή έφυγε η Ελευθερία;», σχολιάζει ο Τριαντάφυλλος αμέσως μετά.

Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε θετικά την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο φετινό Survivor, καθώς και το ενδεχόμενο η Φελίσια Τσαλαπάτη να πάρει τη θέση της Νόνης Δούνια στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, σε περίπτωση που το γνωστό πρώην μοντέλο θέσει υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές.