Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει για την Κατερίνα Δαλάκα και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν

Τριαντάφυλλος

"Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που λατρεύει μία κοπέλα να το κάνει αυτό; Ο συγκεκριμένος έχει αποδείξει πολλά πράγματα" ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Ντόρος επικράτησε τις τελευταίες ημέρες για τις φωτογραφίες που διέρρευσαν με την Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor και τα σάντουιτς που κρατούσε στο χέρι. Η πρώην παίκτρια προχώρησε σε μία ανάρτηση κόλαφο κι άφησε υπονοούμενα για το ποιος θα μπορούσε να τις διαρρεύσει στα social media. Ο Τριαντάφυλλος μέσα από το Καλοκαίρι Yes αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον πρώην σύντροφο Κατερίνας Δαλάκα, τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

«Ποτέ δεν θα το έκανε αυτό ο συγκεκριμένος γιατί την αγαπά. Ακούστε λίγο. Χθες με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης για να μου πει για τις φωτιές στην Ρόδο γιατί ανησυχεί κι είμαστε φίλοι. Πήγα να του πω κάτι και μου είπε εδώ ο κόσμος καίγεται και θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας; Δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό, αλλά ξέρω ότι και την αγαπά υπερβολικά κι όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι, έβαλε εισιτήρια πιο νωρίς, τα πλήρωσε για να έρθει η Κατερίνα κοντά του και με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε μαζί στο αεροδρόμιο, αλλά εγώ έλειπα.

Κάνει πολλά πράγματα για την Κατερίνα, την αγαπά, την λατρεύει και δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό. Η παραγωγή δεν τις είδε τις φωτογραφίες; Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που λατρεύει μία κοπέλα να το κάνει αυτό; Ο συγκεκριμένος έχει αποδείξει πολλά πράγματα… Για να γίνει όλο αυτό, εξετάστηκε από την παραγωγή. Δεν φεύγεις ούτε για δύο, ούτε για τρία σάντουιτς. Κάτι άλλο έγινε… Είμαι σίγουρος και το υπογράφω ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι άσχημο ο Δημήτρης στην Κατερίνα γιατί την αγαπά πολύ κι είναι πάντα δίπλα της» είπε ο Τριαντάφυλλος.