Ο Τριαντάφυλλος απαντά στην αδερφή του Σάκη Κατσούλη: «Ξεχνάς ότι ερχόμουν σπίτι σου και κάναμε αγώνα το 2021»

Τριαντάφυλλος

«Το να ταυτιστώ με έναν άλλον παίκτη, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Σάκη», λέει ο Τριαντάφυλλος.

Την απάντησή του στα σχόλια που έκανε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη έδωσε σήμερα ο Τριαντάφυλλος, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes».

«Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα; Πόσο σε πονάει; Να έρθεις εδώ να τα πεις… Οι άντρες τα λένε στο πρόσωπο και όχι από πίσω», έγραψε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη.

«Ας έβαζε και το όνομά μου… Αλλά για ποιο λόγο βρε αγάπη μου γλυκιά; Να δείξετε όλα τα stories που έχω κάνει κι αν έχω πει κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, τότε τα παρατάω, αφήνω τα μικρόφωνα και φεύγω. Δεν έχω πει τίποτα κακό για κανέναν.

Και μην ξεχνάς, αν το λες για μένα αυτό, κορίτσι μου όμορφο, ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου και στείλαμε κι ένα βιντεάκι σε έναν ρεπόρτερ για να δείξουμε στον Σάκη ότι είστε πολύ καλά, γιατί είχε άγχος το παιδί. Η οικογένειά σας είναι εξαιρετική και ερχόμουν συχνά σπίτι σου, αν θυμάσαι καλά, και κάναμε και αγώνα το 2021 μαζί», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος είπε επίσης: «Το να ταυτιστώ με έναν άλλον παίκτη, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Σάκη. Όπως και ο Σάκης ταυτίστηκε με έναν άλλον παίκτη που ήταν αντίπαλός μου, έτσι κι εγώ ταυτίστηκα με έναν άλλον παίκτη που ήταν αντίπαλος του Σάκη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω και ότι δεν εύχομαι πάντα τα καλύτερα για τον Σάκη».