Ο τραυματισμός του Ιβάν Σβιτάιλο και οι διαφωνίες στην κριτική επιτροπή του SYTYCD

Ιβάν Σβιτάιλο

«Η εμμονή του Ιβάν πάνω στην...»

«Δημιουργικά διαφωνούμε συνέχεια με τον Ιβάν Σβιτάιλο» είπε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Όλα Ξεκόλλα το βράδυ της Τρίτης. Με αφορμή αυτό η Δούκισσα Νομικού έστειλε και τα περαστικά της στον κριτική του SYTYCD ο οποίος είχε έναν τραυματισμό στο πόδι του.

«Προφανώς θα πήγε να χορέψει αφηρημένος στο δρόμο και πάει, του έφυγε.» Ανέφερε στην συνέχει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ εξηγώντας στην συνέχεια γιατί κοντράρονται με τον Ιβάν Σβιτάιλο, ανέπτυξε τη διαφορετική λογική που ακολουθούν σε σχέση με το χορό…

[dfp_ads id=236982]

«Με τον Ιβάν διαφωνούμε γιατί εκείνος επιμένει πάρα πολύ στη μουσική σε σχέση με το χορό, ενώ εγώ πιστεύω ότι ο χορός δεν έχει ανάγκη τη μουσική, είναι μια τέχνη ανεξάρτητη. Μπορείς να χορεύεις και χωρίς μουσική. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι η αρχή του χορού. Εγώ έχω κάνει ένα ολόκληρο έργο χωρίς μουσική. Υπάρχουν πολλά έργα που είναι χωρίς μουσική ή είναι μόνο με ήχους. Στο σύγχρονο χορό δηλαδή έχουν γίνει όλα. Η εμμονή του Ιβάν πάνω στην μουσικότητα είναι κάτι που έχει ενδιαφέρον μεν, αλλά είναι ένας τόπος συζήτησης.»