Ο τραυματισμός του Ιβάν Σβιτάιλο και οι διαφωνίες στην κριτική επιτροπή του SYTYCD

Ιβάν Σβιτάιλο
«Η εμμονή του Ιβάν πάνω στην...»

«Δημιουργικά διαφωνούμε συνέχεια με τον Ιβάν Σβιτάιλο» είπε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Όλα Ξεκόλλα το βράδυ της Τρίτης. Με αφορμή αυτό η Δούκισσα Νομικού έστειλε και τα περαστικά της στον κριτική του SYTYCD ο οποίος είχε έναν τραυματισμό στο πόδι του.

«Προφανώς θα πήγε να χορέψει αφηρημένος στο δρόμο και πάει, του έφυγε.» Ανέφερε στην συνέχει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ εξηγώντας στην συνέχεια γιατί κοντράρονται με τον Ιβάν Σβιτάιλο, ανέπτυξε τη διαφορετική λογική που ακολουθούν σε σχέση με το χορό…

«Με τον Ιβάν διαφωνούμε γιατί εκείνος επιμένει πάρα πολύ στη μουσική σε σχέση με το χορό, ενώ εγώ πιστεύω ότι ο χορός δεν έχει ανάγκη τη μουσική, είναι μια τέχνη ανεξάρτητη. Μπορείς να χορεύεις και χωρίς μουσική. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι η αρχή του χορού. Εγώ έχω κάνει ένα ολόκληρο έργο χωρίς μουσική. Υπάρχουν πολλά έργα που είναι χωρίς μουσική ή είναι μόνο με ήχους. Στο σύγχρονο χορό δηλαδή έχουν γίνει όλα. Η εμμονή του Ιβάν πάνω στην μουσικότητα είναι κάτι που έχει ενδιαφέρον μεν, αλλά είναι ένας τόπος συζήτησης.»