Ο Τόνι Σφήνος σχολιάζει τον… Θάνο Κιούση ως παρουσιαστή του 5Χ5: «Ατάλαντος»

Τόνι Σφήνος

Ο Τόνι Σφήνος αυτοσαρκάζεται για την παρουσίαση του 5x5.

Ο Θάνος Κιούσης ή όπως είναι γνωστός καλλιτεχνικά, Τόνι Σφήνος θα παρουσιάσει την ερχόμενη σεζόν το 5χ5 στον ΑΝΤ1. Ο τραγουδιστής και performer σχολίασε με χιούμορ τον εαυτό του και ανέφερε στον Χρήστο Γιασκουλίδη:

«Με παίρνουν οι φίλοι και μου λένε Τόνι θα είσαι εκεί; Πού ρε παιδιά; Εμένα δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Έχω ακούσει ότι έχω προταθεί στο «Μεγάλο Παζάρι» και δεν έχω σηκώσει κανένα τηλέφωνο για αυτό. Από ό,τι ξέρω ένας άλλος τύπος που μου μοιάζει, ένας Θάνος Κιούσης θα κάνει το 5×5, αλλά έχω κόντρα μαζί του, δεν τον συμπαθώ. Είναι ωραίο παιχνίδι, μακάρι το παλικάρι να τα πάει καλά, αν και δεν πιστεύω γιατί είναι λίγο ατάλαντος. Εμένα δεν τολμά να με πάρει» είπε αρχικά ο Τόνι Σφήνος.

Πώς του φαίνεται η σύγκριση που θα υπάρξει με τον Μάρκο Σεφερλή, το οποίο θα διαδεχθεί; «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και πολύ μεγάλος καλλιτεχνικά και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Η σύγκριση τι να πω; Έχει τη μανιέρα του και τον τρόπο του. Θα βάλει κι ο άλλος τα δυνατά του κι ο κόσμος θα πει».