«Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μάγκας, αν ακούμπαγε κάτι κι ήθελε να το πάρει το έπαιρνε»

Τόλης Βοσκόπουλος

"Μου έχουν κάνει παράπονα πάρα πολλές και πρωταγωνίστριες μεγάλες στο καμαρίνι μου ότι οι μικρές τραγουδιστριούλες είναι όλο φλερτ από εδώ κι από εκεί και μου έλεγαν τι θα γίνει θα μείνουμε χωρίς σύντροφο;"

Στο Happy Day και στον Δημήτρη Παπανώτα παραχώρησε συνέντευξη ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ο οποίος εξέφρασε την άποψή του για πολλούς καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Έχω δύο παιδιά το Νάσο και τον Άρη. Δε νομίζω ότι ο Νάσος ψάχνεται με το Άγιο Όρος, ψάχνεται με όλες τις θρησκείες κι ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα.»

Στην συνέχεια ο ίδιος μίλησε και για τις συνεργασίες που έχει κάνει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας: «Έχω συνεργαστεί με Άντζελα Γκρέκα, Καζαντζίδη τον αδελφό του Στέλιου και πολλούς άλλους αλλά εκείνος που ήταν σταρ και πούλαγε σταριλίκι και το είχε από γεννησιμιού του ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ήταν μάγκας, αν ακούμπαγε κάτι κι ήθελε να το πάρει το έπαιρνε. Δεν ήταν πολύ γυναικάς.»

«Οι ωραίες γυναίκες είναι αδικημένες, δεν έχουν φλερτ. Τις φοβάται ο άλλος. Μου έχουν κάνει παράπονα πάρα πολλές και πρωταγωνίστριες μεγάλες στο καμαρίνι μου ότι οι μικρές τραγουδιστριούλες είναι όλο φλερτ από εδώ κι από εκεί και μου έλεγαν τι θα γίνει θα μείνουμε χωρίς σύντροφο;»

Τι ανέφερε για τις χολιγουντιανές σταρ που έχουν περάσει από καταστήματά του; «Την Κάρε Ότις, αν θυμάμαι καλά, της την έπεσε ένας πολύ επώνυμος, δεν ξέρω τι έγινε στην συνέχεια. Όταν ήρθε η Σάρον Στόουν στο γραφείο, πίστευα ότι θα με άφηνε να την πιάσω κι ήθελα να της πω άσε με για ενθύμιο να σου δαγκώσω τα χείλη. Είμαι σίγουρος ότι θα το έκανα.»

Στο τέλος αναφέρθηκε και σε άλλους τραγουδιστές όπως το Νότη Σφακιανάκη που δεν του άρεσε ότι έκανε αλλά του έλεγε να κάνει ότι θέλει γιατί αρέσει στον κόσμο, την Άννα Βίσση και την γνώμη του για φόρεμά της που την οδήγησε στο να ταξιδέψει στο Μιλάνο για να φέρει καινούρια, την συνεργασία του με τον Πασχάλη Τερζή αλλά ανέφερε ότι η Χαρούλα Αλεξίου άργησε να σταματήσει το τραγούδι.