Ο τίτλος που εξόργισε την Μενεγάκη με την καλεσμένη της Σμαράγδα Καρύδη!

Πάγωσαν οι συνεργάτες της με την παρατήρηση της!

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο – αφιέρωμα στην Σμαράγδα Καρύδη, που είχε ετοιμάσει ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Πέτρος Δεμερτζής, για την καλεσμένη της. Κατά τη διάρκεια του βίντεο πέρασε από κάτω ένας τίτλος που έγραφε: «Η προσωπική ζωή πίσω από τις κουΐντες και το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος».

Εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος έλεγε: «Η Σμαράγδα παραμένει ένας πανέμορφος κύκνος, παρότι μικρή πίστευε πως ήταν ασχημόπαπο και είχε πρότυπο την Πίπη τη Φακιδομύτη.

Αυτό το παρατήρησε η Σμαράγδα Καρύδη και προφανώς είπε ότι δεν ισχύει. Μόλις λοιπόν ολοκληρώθηκε το βίντεο, ποιος είδε την Ελένη και δεν την φοβήθηκε!

«Καλά ρε παιδιά, βάλατε από κάτω «το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος»; Είστε με τα καλά σας; Για την Καρύδη; Ποια σκεφτόσασταν; Έλα Χριστέ και Παναγία»!, είπε έξαλλη η παρουσιάστρια.

«Γιατί σε κοιτάνε όλοι έτσι άναυδοι;», ρώτησε η Σμαράγδα. «Με κοιτάνε γιατί έχουν μείνει όλοι παγωμένοι! Γιατί το ίδιο σκέφτηκαν όλοι!, απάντησε η Ελένη. «Δεν πειράζει, αλλά δεν ήμουν ασχημόπαπο», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Σε αυτό το σημείο παρενέβει ο Γρηγόρης Γκουντάρας λέγοντας: «Η ίδια το πίστευε όταν ήταν μικρή». Αυτό πυροδότησε περαιτέρω τον έντονο διάλογο με την ηθοποιό να λέει: «Που το ξέρεις εσύ τι πίστευα εγώ μικρή; Δεν πίστευα εγώ τέτοιο πράγμα»!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Νέα μπηχτή της Μενεγάκη για την Βανδή! Την μπέρδεψε με την Κοκκίνου!

Η Μενεγάκη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Παπουτσάκη!