Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποχώρησε από το Dancing with the Stars!

Ποια ζευγάρια περνούν στον ημιτελικό του DWTS 5;

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποχώρησε από τον προημιτελικό του Dancing With The Stars αφήνοντας τις τρεις θέσεις του ημιτελικού για την Μορφούλα Ντώνα, τη Νικολέττα Καρρά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ο ηθοποιός συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή και προφανώς ήρθε τελευταίος και στην προτίμηση των τηλεθεατών.
//www.youtube.com/embed/RNn6o9K6R8o

Νωρίτερα…

Η συνολική βαθμολογία των κριτών για τις δύο εμφανίσεις των τεσσάρων διαγωνιζομένων, μετά την αφαίρεση των 4 βαθμών ποινής του Θεοχάρη Ιωαννίδη για την απουσία της προηγούμενης εβδομάδας, είναι:

 


23:56
Την εξαιρετική χορογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου απογειώνει η Μορφούλα Ντώνα. Εκστασιασμένοι οι πάντες! 50 βαθμούς συν δύο μπόνους από τον Λάκη Γαβαλά παίρνει η Μορφούλα.

//www.youtube.com/embed/htd5RSpe2wU

23:30 Με το δικό της ύφος χόρεψε η Νικολέττα Καρρά το πάσο ντόμπλε που είχε χορέψει η Έρρικα Πρεζεράκου. Αρέσει στους κριτές που την επιβραβεύουν με 50 βαθμούς.

//www.youtube.com/embed/zJjiFQrEvCY


23:10
Τον μοναδικό χορό της Λάουρα Νάργες επαναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η κριτική επιτροπή της χαρίζει το απόλυτο άριστα… 50!

//www.youtube.com/embed/02D86pJwIWk


22:43
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης καλείται να επαναλάβει μια εκπληκτική χορογραφία του Ηλία Βρεττού. Τα σχόλια των κριτών είναι θετικά και η βαθμολογία φτάνει τους 46 πόντους.

//www.youtube.com/embed/Vj7VvYd_smw


22:25
Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιούρι επιστρέφουν στο DWTS για μια αισθαντική χορογραφία που συγκινεί την Δούκισσα και εντυπωσιάζει τους κριτές.

//www.youtube.com/embed/ZiNPBRZDa9M

22:06 Η σάμπα της Νικολέττας Καρρά διχάζει και μετά από μια δυσκολία που δείχνει η κριτική επιτροπή στην απόφασή της, τελικά δίνει στην ηθοποιό 44 βαθμούς.


//www.youtube.com/embed/JBCF90ipn44


21:53
Η Μορφούλα Ντώνα πραγματοποιεί την πιο ερωτική χορογραφία στη σκηνή του Dancing With The Stars που ενθουσιάζει τους κριτές! Για την κορυφαία της εμφάνιση παίρνει άριστα… 50!

//www.youtube.com/embed/-fqhQNX7j9E

21:31
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης λαχανιάζει από το κουίκ στεπ και γι' αυτό τον λόγο η κριτική επιτροπή του χαρίζει 45 βαθμούς.

//www.youtube.com/embed/uTT4o38rPo4

21:18 Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς με πάσο ντόμπλε και οι κριτές έχουν μόνο τα καλύτερα να της πουν. Οι βαθμοί της… 47.


//www.youtube.com/embed/j8sp3lvy6k0

21:10 Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θα χορέψει απόψε κανονικά, όμως για την απουσία της προηγούμενης εβδομάδας θα του αφαιρεθούν 4 βαθμοί, δύο για κάθε χορό που δεν χόρεψε

21:08 Ο Χρήστος Σπανός αποχωρεί πρόωρα από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού. Ο ίδιος ανεβαίνει με πατερίτσες στη σκηνή για να κάνει μια ύστατη προσπάθεια να χορέψει…

21:00 Η Δούκισσα Νομικού μας καλωσορίζει σε αυτό το special επεισόδιο!

Μοναδικές εκπλήξεις, αγαπημένη μουσική, super guests και φυσικά πολύ χορό, φέρνει για τους τηλεθεατές το 12ο Live του DANCING WITH THE STARS 5.

Τα ζευγάρια που παραμένουν στο παιχνίδι, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι διαγωνιζόμενοι celebrities θα αντιγράψουν τους χορούς που ξεχώρισαν από τα περασμένα DANCING WITH THE STARS όσο καλύτερα μπορούν, χαρίζοντας στους τηλεθεατές ένα διαφορετικό happening! Ποιοι θα τους συνοδεύσουν; Μα φυσικά, οι ξεχωριστοί διαγωνιζόμενοι από τις περασμένες σεζόν! Δηλαδή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Έρρικα Πρεζεράκου, η Λαουρα Νάργες και ο Ηλίας Βρεττός!

Ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα χορέψει καλύτερα και θα παραμείνει στα LIve; Ποιους θα αναδείξει η κριτική επιτροπή; Ποιο ζευγάρι θα αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία στη χορογραφία, αντιγράφοντάς την πιστά από το παρελθόν και ποιο θα αποχωρήσει τελικά στο τέλος του Live;

Επιμέλεια: Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε όλα τα νέα για το DWTS εδώ!