Ο Θέμης Κανέλλος μπήκε στο «Big Brother» και κάποιοι έμειναν στήλη άλατος

Θέμης Κανέλλος

Στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ο Θέμης Κανέλλος - themicorn!

Στο «Big Brother» του ΣΚΑΪ μπήκε, το βράδυ του Σαββάτου, ο Θέμης Κανέλλος ο οποίος προέρχεται από την Αθήνα και μένει με τους γονείς τους.

Από πολύ μικρός, του άρεσε το μακιγιάζ -και στους άλλους και επάνω του!- κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube. Αρκετές φορές έχει ακούσει επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του αλλά όπως ο ίδιος λέει δεν δίνει σημασία.

Το μόνο πράγμα που θα τον ενοχλούσε, μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother, είναι να τον κρίνουν για την εμφάνισή του και όχι για τον χαρακτήρα του.

«Όταν με βλέπει έξω ο κόσμος με μακιγιάζ, θα με κοιτάξει λίγο περίεργα αλλά μετά, όσους έχω γνωρίσει, μου μιλάνε πάρα πολύ γλυκά και όμορφα. Πιστεύω ότι απλά φοβούνται λίγο στην αρχή το διαφορετικό. Όπως όλοι μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θέμης Κανέλλος στο εισαγωγικό του βίντεο. «Όταν άρχισα να ασχολούμαι με το μακιγιάζ δεν είχα κανένα θέμα να βγω έξω, μέχρι που κάποια στιγμή μου έτυχε ένα περιστατικό που με φώναξαν πουσ@@. Έχει τύχει να δεχτώ κάπως επίθεση, δεν ήταν ακριβώς ξύλο. Με έπιασαν και με έβαλαν στον τοίχο. Ήταν από τα χειρότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Νόμιζα πως εκείνη τη στιγμή πραγματικά θα πεθάνω αλλά δεν πέθανα».

Αξίζει, ωστόσο, να αναφερθεί πως στην είσοδο του Θέμη Κανέλλου στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού δεν έκρυψαν το ξάφνιασμα τους τόσο ο Χρήστος Μακρίδης όσο και ο Αντώνης Αλεξανδρίδης. Με τον δεύτερο να σημειώνει με νόημα, μάλιστα, «γειά σου Θεμιστοκλή»!

Αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα η συνέχεια του «Big Brother»!